AK PARTİ'DEN DİLOVASI'NDA KANAAT ÖNDERLERİ BULUŞMASI

Siyaset 22.03.2024 - 04:29, Güncelleme: 22.03.2024 - 04:41
 

AK PARTİ'DEN DİLOVASI'NDA KANAAT ÖNDERLERİ BULUŞMASI

KOCAELİ HABER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na destek için dün akşam Dilovası'nda düzenlenen Kanat Önderleri buluşmasına katıldı.. Cevdet Yılmaz, Dilovası  Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleşecen Kanaat Önderleri Buluşması programına katılarak, Dilovası'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kanaat önderleriyle bir araya geldi..  Ak Parti Kocaeli İl başkanı Şahin Talus ve Dilovası ilçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın organize ettiği programa Kocaeli Valisi Seddar yavuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu ve Cemil Yaman, İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'da katılım sağladı.. Kendisi de aslen Bingöllü olan Cevdet Yılmaz dolayısıyla, bu buluşma programına Dilovası'ında etkin bir nüfus oranına sahip olan Bingöllülerin önde gelen isimlerinden geniş bir katılım olurken, Cevdet Yılmaz'ın Dilovası  Belediye  Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na  destek istediği öğrenildi.
KOCAELİ HABER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na destek için dün akşam Dilovası'nda düzenlenen Kanat Önderleri buluşmasına katıldı..

Cevdet Yılmaz, Dilovası  Belediyesi Ercan Dalkılıç Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleşecen Kanaat Önderleri Buluşması programına katılarak, Dilovası'nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi kanaat önderleriyle bir araya geldi.. 

Ak Parti Kocaeli İl başkanı Şahin Talus ve Dilovası ilçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın organize ettiği programa Kocaeli Valisi Seddar yavuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysel Tipioğlu ve Cemil Yaman, İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık'da katılım sağladı..

Kendisi de aslen Bingöllü olan Cevdet Yılmaz dolayısıyla, bu buluşma programına Dilovası'ında etkin bir nüfus oranına sahip olan Bingöllülerin önde gelen isimlerinden geniş bir katılım olurken, Cevdet Yılmaz'ın Dilovası  Belediye  Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu'na  destek istediği öğrenildi.
Bir bir veya daha fazla kişi ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.