AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİNİN 5'İ BİR GELDİ

Siyaset 29.04.2024 - 15:52, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:09
 

AK PARTİ KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİNİN 5'İ BİR GELDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'etebrik ziyaretleri devam ediyor.. AK Parti Kocaeli Milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün tek başıan Gebze'ye gelip Zinnur Büyükgöz'ü makamında tebrik etmişti.  Ak Parti Kocaeli'nin diğer beş milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Prof. Dr. Sadettin Hülagü'de bugün hep birlikte Gebze'ye gelerek Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret ettiler.. Ak Parti milletvekillerinin, Başkan Büyükgöz'e yeni dönemi için yaptıkları tebrik ziyaretinde, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz'etebrik ziyaretleri devam ediyor..

AK Parti Kocaeli Milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün tek başıan Gebze'ye gelip Zinnur Büyükgöz'ü makamında tebrik etmişti.  Ak Parti Kocaeli'nin diğer beş milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Prof. Dr. Sadettin Hülagü'de bugün hep birlikte Gebze'ye gelerek Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret ettiler..

Ak Parti milletvekillerinin, Başkan Büyükgöz'e yeni dönemi için yaptıkları tebrik ziyaretinde, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.