AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİNE GÖRE ZAMLARIN SUÇLUSU CHP

Siyaset 16.04.2024 - 17:16, Güncelleme: 16.04.2024 - 17:34
 

AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİNE GÖRE ZAMLARIN SUÇLUSU CHP

KOCAELİ HABERİ
Ahmet Hamdi Çamlı Orta Doğu'da yaşananların ve ekonominin sorumlusunu buldu: CHP Twitter'daki 'Yeliz' isimli sosyal medya hesabıyla tanınan Ak Partili Ahmet Hamdi Çamlı AkitTV'de İsrail'e ambargo uygulanmasına yönelik protestolarını sürdüren kesim için 'alçak' dedi. Çamlı ayrıca, Orta Doğu'da bugün yaşananların ve ekonominin bu duruma gelmesinin suçlusunun CHP olduğunu söyledi. Twitter'da açtığı 'Yeliz' kullanıcı adlı sahte hesabıyla hafızalara kazınan eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AkitTV'de katıldığı yayında İran-İsrail gerilimine dair ifadeler kullandı. Çamlı konuşmasında İran, Mısır ve Türkiye'nin ortak kriz masası kurarak bölgeye müdahale edilmesi gerektiğini ve neden bunun yapılamadığını sordu. Çamlı daha sonra ise şunları söyledi: "100 yıllık uyumuşluktan. Hem Türkiye'nin hem bölgenin uyumuşluğundan. 20 yıldır ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Rahmetli Menderes ile biraz, rahmetli Özal ile biraz, 'mücahit' Erbakan ile biraz, şimdi de 'mücahit' Erdoğan ile ayağa kalkmaya çalışıyorsun hemen yine bizim içimizdekiler 'Hadi gitsene' diyor mesela, 'İsrail'e uçaklarına mazot verdin, akaryakıt verdin' diyor değil mi? Alçak, alçaksın sen. Niye, Çünkü biliyorsun her şeyi" Çamlı'nın İsrail'e ambargo uygulanmamasını eleştirenlere 'Alçak' demesi sosyal medyada tepki çekti. ZAMLAR VE ORTA DOĞU'NUN DURUMU İÇİN 'CHP YÜZÜNDEN' YORUMU Çamlı ayrıca aynı programda, "Orta Doğu'yu bu hale CHP getirdi. Yapılan her zamda CHP'nin payı var. Bu aklın dedeleri bu ülkede ihanet etmemiş olsaydı 40 liraya benzin alır mıydık?" dedi. (Odatv.com)
KOCAELİ HABERİ

Ahmet Hamdi Çamlı Orta Doğu'da yaşananların ve ekonominin sorumlusunu buldu: CHP Twitter'daki 'Yeliz' isimli sosyal medya hesabıyla tanınan Ak Partili Ahmet Hamdi Çamlı AkitTV'de İsrail'e ambargo uygulanmasına yönelik protestolarını sürdüren kesim için 'alçak' dedi. Çamlı ayrıca, Orta Doğu'da bugün yaşananların ve ekonominin bu duruma gelmesinin suçlusunun CHP olduğunu söyledi.

Twitter'da açtığı 'Yeliz' kullanıcı adlı sahte hesabıyla hafızalara kazınan eski AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AkitTV'de katıldığı yayında İran-İsrail gerilimine dair ifadeler kullandı. Çamlı konuşmasında İran, Mısır ve Türkiye'nin ortak kriz masası kurarak bölgeye müdahale edilmesi gerektiğini ve neden bunun yapılamadığını sordu.

Çamlı daha sonra ise şunları söyledi:
"100 yıllık uyumuşluktan. Hem Türkiye'nin hem bölgenin uyumuşluğundan. 20 yıldır ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Rahmetli Menderes ile biraz, rahmetli Özal ile biraz, 'mücahit' Erbakan ile biraz, şimdi de 'mücahit' Erdoğan ile ayağa kalkmaya çalışıyorsun hemen yine bizim içimizdekiler 'Hadi gitsene' diyor mesela, 'İsrail'e uçaklarına mazot verdin, akaryakıt verdin' diyor değil mi? Alçak, alçaksın sen. Niye, Çünkü biliyorsun her şeyi"

Çamlı'nın İsrail'e ambargo uygulanmamasını eleştirenlere 'Alçak' demesi sosyal medyada tepki çekti.

ZAMLAR VE ORTA DOĞU'NUN DURUMU İÇİN 'CHP YÜZÜNDEN' YORUMU
Çamlı ayrıca aynı programda, "Orta Doğu'yu bu hale CHP getirdi. Yapılan her zamda CHP'nin payı var. Bu aklın dedeleri bu ülkede ihanet etmemiş olsaydı 40 liraya benzin alır mıydık?" dedi. (Odatv.com)

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.