Açıklamasıyla gündem olmuştu! Erdoğan görevden aldı

Güncel 27.04.2022 - 04:51, Güncelleme: 27.04.2022 - 04:51
 

Açıklamasıyla gündem olmuştu! Erdoğan görevden aldı

kocaeli haberi
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Osman Uzun görevden alındı. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun görevden alındı. Osman Uzun “Çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle fiyatı artırdık” açıklamasıyla gündem olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda şu ifadelere yere verildi: "Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4'üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır." Ayrıca Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriyya Erdurmuş da görevden alındı.
kocaeli haberi

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Osman Uzun görevden alındı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun görevden alındı. Osman Uzun “Çok uzun kuyruklar oluşuyordu. Bu nedenle fiyatı artırdık” açıklamasıyla gündem olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda şu ifadelere yere verildi:
"Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4'üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır."

Ayrıca Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriyya Erdurmuş da görevden alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.