Abdurrahman Dilipak o işin gerçeğini açıkladı

Dünya 15.03.2022 - 11:24, Güncelleme: 15.03.2022 - 11:24
 

Abdurrahman Dilipak o işin gerçeğini açıkladı

kocaelhaberi
Abdurrahman Dilipak "NATO bütün Karadeniz’i istiyor, birileri bu gerçeği görmek istemiyor. Ülkeleri ekonomik kriz, siyasi kriz ve kıtlık tehdidi ile korkutuyorlar" diye yazdı.. Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Ukrayna’da yaşanan savaş, ABD ve NATO ilgili değerlendirmelerde bulundu.  ABD’nin Ukrayna bahanesi ile Girit’ten Baltık denizine kadar olan Adriyatik ile Ege arasındaki koridoru fiilen işgal ettiğini ve Batı ile Rusya koridorunu kestiğini yazan Dilipak,  "ABD hedeflerinin Gürcistan ve Ermenistan’ı NATO şemsiyesi altında Avrupa’ya katmak olduğunu söyledi. Yani NATO bütün Karadeniz’i istiyor. Sınırlarını Hazar denizine ve Kafkasya’ya karşı genişletmek istiyor.  Birileri bu gerçeği görmek istemiyor, birileri de dikkatleri başka yöne çekerek perdelemek istiyorlar. Ülkeleri de ekonomik kriz, siyasi kriz ve kıtlık tehdidi ile korkutuyorlar. Yani korku pandemisi devam ediyor” görüşünü dile getirdi.  Yazının tamamını okumak için tıklayın
kocaelhaberi

Abdurrahman Dilipak "NATO bütün Karadeniz’i istiyor, birileri bu gerçeği görmek istemiyor. Ülkeleri ekonomik kriz, siyasi kriz ve kıtlık tehdidi ile korkutuyorlar" diye yazdı..

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Ukrayna’da yaşanan savaş, ABD ve NATO ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 ABD’nin Ukrayna bahanesi ile Girit’ten Baltık denizine kadar olan Adriyatik ile Ege arasındaki koridoru fiilen işgal ettiğini ve Batı ile Rusya koridorunu kestiğini yazan Dilipak,  "ABD hedeflerinin Gürcistan ve Ermenistan’ı NATO şemsiyesi altında Avrupa’ya katmak olduğunu söyledi. Yani NATO bütün Karadeniz’i istiyor. Sınırlarını Hazar denizine ve Kafkasya’ya karşı genişletmek istiyor. 

Birileri bu gerçeği görmek istemiyor, birileri de dikkatleri başka yöne çekerek perdelemek istiyorlar. Ülkeleri de ekonomik kriz, siyasi kriz ve kıtlık tehdidi ile korkutuyorlar. Yani korku pandemisi devam ediyor” görüşünü dile getirdi.

 Yazının tamamını okumak için tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.