Zamlı Emekli promosyonlarının yatacağı tarih belli oldu

Ekonomi 22.03.2024 - 08:00, Güncelleme: 22.03.2024 - 08:00
 

Zamlı Emekli promosyonlarının yatacağı tarih belli oldu

KOCAELİ HABERİ
Kamu bankalarında emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvuruları pazartesi (27 Mart 2024) günü itibarıyla alınmaya başlayacak.Promosyon ödemeleri 28 Mart 2024 tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak.Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması için çalışmalar yürütülüyor. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeler emeklilere bildirilecek. Başvurular Pazartesi Başlıyor: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarında emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının 27 Mart Pazartesi günü itibarıyla alınacağını açıkladı. Promosyonlar 28 Mart'ta Hesaplarda: Promosyon ödemelerinin 28 Mart Salı günü itibarıyla hesaplara yatırılacağı belirtildi. Promosyon Miktarları: Kamu bankaları emeklilere 8 bin ila 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak. Diğer Bankalar da Artıracak: Bakan Işıkhan, diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmaların yürütüldüğünü ve kısa sürede gelişmelerin olacağını açıkladı.
KOCAELİ HABERİ

Kamu bankalarında emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvuruları pazartesi (27 Mart 2024) günü itibarıyla alınmaya başlayacak.Promosyon ödemeleri 28 Mart 2024 tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak.Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması için çalışmalar yürütülüyor. Kısa süre içinde bu konuda da gelişmeler emeklilere bildirilecek.

Başvurular Pazartesi Başlıyor:
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu bankalarında emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının 27 Mart Pazartesi günü itibarıyla alınacağını açıkladı.

Promosyonlar 28 Mart'ta Hesaplarda:
Promosyon ödemelerinin 28 Mart Salı günü itibarıyla hesaplara yatırılacağı belirtildi.

Promosyon Miktarları:
Kamu bankaları emeklilere 8 bin ila 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak.

Diğer Bankalar da Artıracak:
Bakan Işıkhan, diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmaların yürütüldüğünü ve kısa sürede gelişmelerin olacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.