ZAHA İSYANI GELDİ

Spor 23.01.2024 - 17:26, Güncelleme: 23.01.2024 - 17:26
 

ZAHA İSYANI GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda 5-1 kazandıkları Trabzonspor maçında 2 gol atan Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, ülkesinde gündem oldu. Galatasaraylı Wilfried Zaha'nın Trabzonspor karşılaşmasındaki 2 golü ve performansı ülkesinde de gündem oldu. Fildişi Sahili'de taraftarlar milli takıma alınmayan Zaha'nın bu performansı sonrası milli takım teknik direktörü Jean-Louis Gasset'e tepki gösterdi. Zaha için yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde; "Biz buradayız ve Zaha orada duble yaptı. Galatasaray, özellikle onun dublesi sayesinde Trabzonspor'u mağlup etti" "Eminim Jean-Louis Gasset şu anda çok sinirlenmiştir" "İşte Nijerya'ya karşı atabileceğimiz 2 gol boşa gitti" 25 MAÇTA 13 GOLE KATKI Galatasaray'da bu sezon 25 maçta sahaya çıkan 31 yaşındaki Zaha, 9 gol attı ve 4 asist yaptı. FİLDİŞİ SAHİLİ AFRİKA KUPASI'NDA NE YAPTI? Afrika Kupası'nda Ekvator Ginesi, Nijerya ve Gine-Bissau ile aynı grupta yer alan Fildişi Sahili, 3 maç sonunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3 puan topladı.  
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda 5-1 kazandıkları Trabzonspor maçında 2 gol atan Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, ülkesinde gündem oldu.

Galatasaraylı Wilfried Zaha'nın Trabzonspor karşılaşmasındaki 2 golü ve performansı ülkesinde de gündem oldu.

Fildişi Sahili'de taraftarlar milli takıma alınmayan Zaha'nın bu performansı sonrası milli takım teknik direktörü Jean-Louis Gasset'e tepki gösterdi.

Zaha için yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

"Biz buradayız ve Zaha orada duble yaptı. Galatasaray, özellikle onun dublesi sayesinde Trabzonspor'u mağlup etti"

"Eminim Jean-Louis Gasset şu anda çok sinirlenmiştir"

"İşte Nijerya'ya karşı atabileceğimiz 2 gol boşa gitti"

25 MAÇTA 13 GOLE KATKI

Galatasaray'da bu sezon 25 maçta sahaya çıkan 31 yaşındaki Zaha, 9 gol attı ve 4 asist yaptı.

FİLDİŞİ SAHİLİ AFRİKA KUPASI'NDA NE YAPTI?

Afrika Kupası'nda Ekvator Ginesi, Nijerya ve Gine-Bissau ile aynı grupta yer alan Fildişi Sahili, 3 maç sonunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3 puan topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.