Yeniden Refah Partisinden İstanbul için AK Partili o isme teklif

Siyaset 09.02.2024 - 16:52, Güncelleme: 09.02.2024 - 16:52
 

Yeniden Refah Partisinden İstanbul için AK Partili o isme teklif

KOCAELİ HABERİ
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ayrı aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi, İstanbul için AK Partili Metin Külünk'e teklif götürdü. Murat Kurum'un adaylığı açıklanmadan önce aday adaylığı başvurusunda bulunan Külünk, Yeniden Refah'ın teklifini reddetti. YENİDEN REFAH'TAN SÜRPRİZ HAMLE 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yaklaştıkça siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. AK Parti ile ittifakta anlaşamayınca İstanbul, Ankara ve İzmir'de ayrı aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP) sürpriz bir hamle yaptı. İSTANBUL İÇİN AK PARTİLİ METİN KÜLÜNK'E TEKLİF GÖTÜRDÜLER Yeniden Refah'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Partili Metin Külünk'e teklif götürdüğü ortaya çıktı. Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanmadan önce AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulunan Külünk'ün teklifi reddettiği öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

İstanbul, Ankara ve İzmir'de ayrı aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi, İstanbul için AK Partili Metin Külünk'e teklif götürdü. Murat Kurum'un adaylığı açıklanmadan önce aday adaylığı başvurusunda bulunan Külünk, Yeniden Refah'ın teklifini reddetti.

YENİDEN REFAH'TAN SÜRPRİZ HAMLE
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yaklaştıkça siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. AK Parti ile ittifakta anlaşamayınca İstanbul, Ankara ve İzmir'de ayrı aday çıkarma kararı alan Yeniden Refah Partisi (YRP) sürpriz bir hamle yaptı.

İSTANBUL İÇİN AK PARTİLİ METİN KÜLÜNK'E TEKLİF GÖTÜRDÜLER
Yeniden Refah'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için AK Partili Metin Külünk'e teklif götürdüğü ortaya çıktı. Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanmadan önce AK Parti'ye aday adaylığı başvurusunda bulunan Külünk'ün teklifi reddettiği öğrenildi.
Yeniden Refah'tan Metin Külünk hamlesi - Tele1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.