YEKTA TÜRKER'DEN PERSONELİNE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ JESTİ

Güncel 08.03.2024 - 14:02, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:13
 

YEKTA TÜRKER'DEN PERSONELİNE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ JESTİ

KOCAELİ HABERİ
KOTAB Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Başkan yardımcısı ve Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türtker 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı..  Gebzeli tanınmış iş insanı Yekta Türker bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak için kadın çalışan personeli ile  bir araya geldi. Yekta Türker kadın çalışanlarına tek tek çiçek takdiminde bulunmayı da unutmadı. Türker Turizm  çalışanları da patronları Yekta Türker'in bu jestinden dolayı çok mutlu olarak kendisine teşekkür ettiler..
KOCAELİ HABERİ

KOTAB Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Başkan yardımcısı ve Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türtker 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı..

 Gebzeli tanınmış iş insanı Yekta Türker bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamak için kadın çalışan personeli ile  bir araya geldi. Yekta Türker kadın çalışanlarına tek tek çiçek takdiminde bulunmayı da unutmadı.

Türker Turizm  çalışanları da patronları Yekta Türker'in bu jestinden dolayı çok mutlu olarak kendisine teşekkür ettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.