CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

TAHSİN TARHAN GELECEĞİNDEN ÇOK EMİN

Gebze ve Gebzelilere uzaktan yakından bir ilgi duymayan ve genelde il-ilçe kongreleri ile genel-yerel seçim ve adaylıklar döneminde, CHP Gebze İlçe Teşkilatına öylesine bir gelip, ilçe başkanları ve bullabilirse eğer bir kaç köklü CHP'li şöyle poz veren sanayici ve lüks otel işletmecisi Tahsin Tarhan, ne hikmetse, CHP Gebze Bölgesini temsilen iki dönemdir CHP Kocaeli milletvekili.. Aslında hikmeti belli.. Hikmeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu.. Kılıçdaroğlu ile o derecede samimi imiş ki, bir rivayete göre Kılıçdaroğlu'nu Darıca Bayramoğlu deniz kenarındaki lüks malikanesinde bile ağırlamış ve hatta başka bir rivayete göre de İstanbul'da ki lüks ofsini, Kılıçdaroğlu'na "çalışma ofisi" olarak bile tahsis etmiş.. Bilemem.. Ben duyduklarımın ve rivayetlerin yalancısıyım.. Neyse gelelim bugüne.. Tahsin Tarhan, Kılıçdaroğlu ile samimiyetini gösteren dizdize poz verdiği bir fotoğraf karesini, dün instagramdan, CHP'nin de iktidar geleceklerini ifade etmek için kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sözleri ile paylaştı.. Valla CHP iktidar gelir mi gelmez mi bilinmez.. Lakin bu fotoğrafa göre Tahsin Tarhan'ın, 3. Dönem Gebze vekili olarak yine Gebze'ye dayatılacağı kesin.. Yani Tahsin Tarhan kendi geleceğinden emin.. Sizce Tarhan bu pozu niye paylaştı? "Ben Kılıçdaroğlu ile böyleyim ve karşıma çıkacak olanı ezer gelirim" demek mi istedi acaba? Güya CHP; hak hukuk adalet demek İş emek eşitlik demek (!?) Yürü breee Tahsin Tarhan.. Yürü ama ne demişti Çoban Sülü; "Keser döner sap döner Gün gelir hesap döner"
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2022 - Cuma

TAHSİN TARHAN GELECEĞİNDEN ÇOK EMİN

Gebze ve Gebzelilere uzaktan yakından bir ilgi duymayan ve genelde il-ilçe kongreleri ile genel-yerel seçim ve adaylıklar döneminde, CHP Gebze İlçe Teşkilatına öylesine bir gelip, ilçe başkanları ve bullabilirse eğer bir kaç köklü CHP'li şöyle poz veren sanayici ve lüks otel işletmecisi Tahsin Tarhan, ne hikmetse, CHP Gebze Bölgesini temsilen iki dönemdir CHP Kocaeli milletvekili..

Aslında hikmeti belli..
Hikmeti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu..
Kılıçdaroğlu ile o derecede samimi imiş ki, bir rivayete göre Kılıçdaroğlu'nu Darıca Bayramoğlu deniz kenarındaki lüks malikanesinde bile ağırlamış ve hatta başka bir rivayete göre de İstanbul'da ki lüks ofsini, Kılıçdaroğlu'na "çalışma ofisi" olarak bile tahsis etmiş..

Bilemem..
Ben duyduklarımın ve rivayetlerin yalancısıyım..

Neyse gelelim bugüne..
Tahsin Tarhan, Kılıçdaroğlu ile samimiyetini gösteren dizdize poz verdiği bir fotoğraf karesini, dün instagramdan, CHP'nin de iktidar geleceklerini ifade etmek için kullandığı "Geliyor gelmekte olan" sözleri ile paylaştı..

Valla CHP iktidar gelir mi gelmez mi bilinmez..
Lakin bu fotoğrafa göre Tahsin Tarhan'ın, 3. Dönem Gebze vekili olarak yine Gebze'ye dayatılacağı kesin..
Yani Tahsin Tarhan kendi geleceğinden emin..

Sizce Tarhan bu pozu niye paylaştı?
"Ben Kılıçdaroğlu ile böyleyim ve karşıma çıkacak olanı ezer gelirim" demek mi istedi acaba?

Güya CHP;
hak hukuk adalet demek
İş emek eşitlik demek
(!?)

Yürü breee Tahsin Tarhan..
Yürü ama ne demişti Çoban Sülü;
"Keser döner sap döner
Gün gelir hesap döner"

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.