CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

NE İSA NE DE MUSA'YA YARANAMAMAK!

Dönemin bir döneminde icraatlarında gördüğüm yanlışlardan, çalışmalarındaki eksiklerden ve hizmet verme yöntemlerinden dolayı kendisini sıkça eleştirdiğim bir belediye başkanı ile karşılıklı, baş başa ve de hoşça bir sohbet ediyorduk; -Cengiz bey sen bizim partili değilsin? -Değilim Başkan.. -CHP’li de değilmişsin.. -Değilim Başkan... -Eeeee şimdi olmadı ki bu.. -Niye olmadı Başkan? -Sen şimdi ne yazarsan yaz, ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın. Ne İsa’ya yaranabilirsin ne de Musa’ya.. -Ben ne kimseye yaranmak için bir şey yazıyorum, ne de kimselere şirin görünmek için bir şeyler yapıyorum Başkan.. -O zaman niye yazıyorsun, niye yapıyorsun bu işi? -Kendim ve doğrularım için..  
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2021 - Cuma

NE İSA NE DE MUSA'YA YARANAMAMAK!

Dönemin bir döneminde icraatlarında gördüğüm yanlışlardan, çalışmalarındaki eksiklerden ve hizmet verme yöntemlerinden dolayı kendisini sıkça eleştirdiğim bir belediye başkanı ile karşılıklı, baş başa ve de hoşça bir sohbet ediyorduk;

-Cengiz bey sen bizim partili değilsin?

-Değilim Başkan..

-CHP’li de değilmişsin..

-Değilim Başkan...

-Eeeee şimdi olmadı ki bu..

-Niye olmadı Başkan?

-Sen şimdi ne yazarsan yaz, ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın. Ne İsa’ya yaranabilirsin ne de Musa’ya..

-Ben ne kimseye yaranmak için bir şey yazıyorum, ne de kimselere şirin görünmek için bir şeyler yapıyorum Başkan..

-O zaman niye yazıyorsun, niye yapıyorsun bu işi?

-Kendim ve doğrularım için..  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.