CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

NASIL OLSA SİZİN YERİNİZE BİRİLERİ ÇIKAR

Ne ülkeniz, ne insanlarınız, ne de kendinizin bugünleri ve yarınları için hiç bir şey yapmanıza gerek yok.. Nasıl olsa sizin yerinize; Düşünecek birileri çıkar Üretecek birileri çıkar.. Tasalanacak birileri çıkar Üzülecek birileri çıkar Sevinecek birileri çıkar Ve hatta tüm bunlarla da yetinmeyip, gerekirse can verecek, kan verecek ve hapse girecek birileri dahi çıkar.. Ülkesinin geleceği ve insanlarının mutluluğu için hep birileri canıyla, kanıyla, özgürlüğüyle bedel öderken, birileri ise sadece kendi ikballeri için her şeyi yapmaya ve birileri de onları alkışlamaya devam ediyor.. İşte acı olan bu.. Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak 1993’te Ankara’da Karlı Sokak’taki evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu katledildi! Niçin? Başta "Tarikat-Cemaat" maskesi altında olanlar dahil, ülkeyi ve devleti ele geçirmeye çalışan tüm karanlık odaklar konusunda araştırmalar yapıp, milletine ve devlerine "DİKKAT" çektiği için . Ruhun şad olsun UĞUR MUMCU
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2022 - Pazartesi

NASIL OLSA SİZİN YERİNİZE BİRİLERİ ÇIKAR

Ne ülkeniz, ne insanlarınız, ne de kendinizin bugünleri ve yarınları için hiç bir şey yapmanıza gerek yok..

Nasıl olsa sizin yerinize;
Düşünecek birileri çıkar
Üretecek birileri çıkar..
Tasalanacak birileri çıkar
Üzülecek birileri çıkar
Sevinecek birileri çıkar

Ve hatta tüm bunlarla da yetinmeyip, gerekirse can verecek, kan verecek ve hapse girecek birileri dahi çıkar..

Ülkesinin geleceği ve insanlarının mutluluğu için hep birileri canıyla, kanıyla, özgürlüğüyle bedel öderken, birileri ise sadece kendi ikballeri için her şeyi yapmaya ve birileri de onları alkışlamaya devam ediyor..

İşte acı olan bu..

Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu 24 Ocak 1993’te Ankara’da Karlı Sokak’taki evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu katledildi!

Niçin?
Başta "Tarikat-Cemaat" maskesi altında olanlar dahil, ülkeyi ve devleti ele geçirmeye çalışan tüm karanlık odaklar konusunda araştırmalar yapıp, milletine ve devlerine "DİKKAT" çektiği için .

Ruhun şad olsun UĞUR MUMCU

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.