CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

NAMUSSUZ LEŞÇİ HARAMZADE FIRILDAKLAR!

Bende hatırı büyük olan otuz yıllık dostum beni arayıp “Cengizciğim köşe yazıların kesmiyor seni anlaşılan, son günlerde epey bir tweet mesajı attın” deyince önce “neylersin demek ki olan bitenler biraz fazla gaz birikintisi yapmış. O gazı atmazsam rahatsızlık yapar bende” diye cevap verdim gülerekten ve akabinde “yahu dur bakayım ben hangi tweetleri atmışım" diye merak edip bir hafta  geriye doğru arşivimi taradım.. 18 Ekim, 22:50  · Ulan yavşak kriptolar Ak Partinin bünyesinde de olsanız CHP'nin içine de sızsanız Amerikalara da kaçsanız milyarları da saçsanız o dökülen kanların, yıkılan yuvaların hesabını tek tek vereceksiniz.. 20 Ekim, 23:55  · Ak Partiden nemalanmak için Ak Partiye gidenler Muhaliflere iktidar yolu gözükünce geri dönenler Ortama göre saman alevi gibi bir parlayıp bir sönenler Mide bulandırıcı asalak parazit pis yaratık sürüngenler 22 Ekim, 09:55  · "Dolar ile maaş almıyoruz ama elektrik, doğalgaz ve petrol başta olmak üzere her şeye dolar yükseldikçe zam geliyor" diyor vatandaş.. Haklı valla.. 22 Ekim, 20:52  · Kötüler ve kötülüklerine inat yaşasın iyilik.. Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlar her şey.. 23 Ekim, 16:00  · Duyduk duymadık demeyin; Pazartesiden itibaren benzine 44 kuruş zam geliyormuş.. Dün, 05:30  · Eskiden “insanlık” bir görev idi, şimdi ise “insan kalabilmek” çok zor bir meziyet oldu maalesef! Ve bugün üç tweet atmışım; -CHP, ANAP VE FAZİLET DERKEN EN SON AK PARTİYE FIRLAYAN FIRILDAKLAR ŞİMDİ FIRLAYACAKLARI YENİ PARTİ ARAYIŞINA ÇOKTAN GİRDİLER BİLE.. -Dün kardeşini soyan bugün seni de soyar, malına da çöker.. -Ya neredeyse bedava mezar görseler oraya bile girecek olan leşçilere ne demeli? Leşçi beleşçi demeli.. Yahu insaf dostum çok tweet dediğin bir haftada 9 tweet.. Onunda üçü bugüne ait.. Demek ki bugün gaz birikintisi bir hayli artmış.. Nasıl mı oluyor gaz birikintisi? Haksızlıklar, hukuksuzluklar, hırsızlıklar ve hele hele ev sahibini bastırmaya yeltenen namussuz yavuz hırsızlar ben de acayip gaz yapıyor.. Neyse yine de "Allah var gam yok. Dünyayı güzellik kurtaracak" diyoruz..
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2021 - Pazartesi

NAMUSSUZ LEŞÇİ HARAMZADE FIRILDAKLAR!

Bende hatırı büyük olan otuz yıllık dostum beni arayıp “Cengizciğim köşe yazıların kesmiyor seni anlaşılan, son günlerde epey bir tweet mesajı attın” deyince önce “neylersin demek ki olan bitenler biraz fazla gaz birikintisi yapmış. O gazı atmazsam rahatsızlık yapar bende” diye cevap verdim gülerekten ve akabinde “yahu dur bakayım ben hangi tweetleri atmışım" diye merak edip bir hafta  geriye doğru arşivimi taradım..

18 Ekim, 22:50  ·
Ulan yavşak kriptolar
Ak Partinin bünyesinde de olsanız
CHP'nin içine de sızsanız
Amerikalara da kaçsanız
milyarları da saçsanız
o dökülen kanların,
yıkılan yuvaların
hesabını tek tek vereceksiniz..

20 Ekim, 23:55  ·
Ak Partiden nemalanmak için Ak Partiye gidenler
Muhaliflere iktidar yolu gözükünce geri dönenler
Ortama göre saman alevi gibi bir parlayıp bir sönenler
Mide bulandırıcı asalak parazit pis yaratık sürüngenler

22 Ekim, 09:55  ·
"Dolar ile maaş almıyoruz ama elektrik, doğalgaz ve petrol başta olmak üzere her şeye dolar yükseldikçe zam geliyor" diyor vatandaş..
Haklı valla..

22 Ekim, 20:52  ·
Kötüler ve kötülüklerine inat yaşasın iyilik..
Dünyayı güzellik kurtaracak,
bir insanı sevmekle başlar her şey..

23 Ekim, 16:00  ·
Duyduk duymadık demeyin;
Pazartesiden itibaren benzine 44 kuruş zam geliyormuş..

Dün, 05:30  ·
Eskiden “insanlık” bir görev idi,
şimdi ise “insan kalabilmek” çok zor bir meziyet oldu maalesef!

Ve bugün üç tweet atmışım;

-CHP, ANAP VE FAZİLET DERKEN EN SON AK PARTİYE FIRLAYAN FIRILDAKLAR ŞİMDİ FIRLAYACAKLARI YENİ PARTİ ARAYIŞINA ÇOKTAN GİRDİLER BİLE..

-Dün kardeşini soyan bugün seni de soyar, malına da çöker..

-Ya neredeyse bedava mezar görseler oraya bile girecek olan leşçilere ne demeli?
Leşçi beleşçi demeli..

Yahu insaf dostum çok tweet dediğin bir haftada 9 tweet..
Onunda üçü bugüne ait..
Demek ki bugün gaz birikintisi bir hayli artmış..

Nasıl mı oluyor gaz birikintisi?
Haksızlıklar, hukuksuzluklar, hırsızlıklar ve hele hele ev sahibini bastırmaya yeltenen namussuz yavuz hırsızlar ben de acayip gaz yapıyor..

Neyse yine de "Allah var gam yok. Dünyayı güzellik kurtaracak" diyoruz..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.