CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

İŞTE BU MİLLETİN BÜYÜKLÜĞÜ!

Yüreğimizi yakan on binlerce insanımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için deprem bölgesine koşan yüz binlerce insanımızın yardım alışmalarından bu akşam sosyal medyaya düşen bir fotoğraf karesi, biz "İŞTE BU MİLLETİN BÜYÜKLÜĞÜ!" manşetini attırdı.. Kardeşin kardeşe düşman ilan edildiği 1980 öncesinde, Komünistler ile Ülkücüler arasında çıkan "sağ-sol" kavgası ve birbirlerini öldürmeye varan silahlı çatışmalar oldu ve de beş binden fazla gencimiz yaşamını yitirdi.  Kahramanmaraş depremzedelerine yardım çalışmalarından bu akşam sosyal medyaya "Türkiye Komünist Partisi yemek dağıtıyor, Ülkü ocakları mensubu gençler yemek alıyor ." notu ile düşen fotoğraf karesi ise bu ülkenin insanlarına 1980 öncesinde oynanan kalleş oyunu, bir kez daha ortaya çıkartan bir fotoğraf karesi idi.. Evet hepimiz önce insanız ve de bu asil milletin birer ferdiyiz.. Teşekkürler yemek dağıtan Komünist gençler.. Teşekkürler yardımlaşmayı ve kardeşliği ön planda tutan Ülkücü gençler..   İşte bu fotoğraf karesi umudun resmiydi, geleceğin şekliydi.. Bu milletin ortak acısında bu milletin fertleri; Ülkücüsüyle komünistiyle yanyanaydı Alevisiyle Sunnisiyel el eleydi Türküyle Kürdüyle Lazı ve Çerkeziyle kolkolaydı.. AFAD'ıyla ve AHBAP'ıyla işbirliğindeydi.. Kimse bir daha bizi birbirimize düşman ilan edemiyecek.. Bu Cumhuriyet ilelebet yaşayacak..
Ekleme Tarihi: 11 Şubat 2023 - Cumartesi

İŞTE BU MİLLETİN BÜYÜKLÜĞÜ!

Yüreğimizi yakan on binlerce insanımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için deprem bölgesine koşan yüz binlerce insanımızın yardım alışmalarından bu akşam sosyal medyaya düşen bir fotoğraf karesi, biz "İŞTE BU MİLLETİN BÜYÜKLÜĞÜ!" manşetini attırdı..

Kardeşin kardeşe düşman ilan edildiği 1980 öncesinde, Komünistler ile Ülkücüler arasında çıkan "sağ-sol" kavgası ve birbirlerini öldürmeye varan silahlı çatışmalar oldu ve de beş binden fazla gencimiz yaşamını yitirdi. 

Kahramanmaraş depremzedelerine yardım çalışmalarından bu akşam sosyal medyaya "Türkiye Komünist Partisi yemek dağıtıyor, Ülkü ocakları mensubu gençler yemek alıyor ." notu ile düşen fotoğraf karesi ise bu ülkenin insanlarına 1980 öncesinde oynanan kalleş oyunu, bir kez daha ortaya çıkartan bir fotoğraf karesi idi..

Evet hepimiz önce insanız ve de bu asil milletin birer ferdiyiz..
Teşekkürler yemek dağıtan Komünist gençler..
Teşekkürler yardımlaşmayı ve kardeşliği ön planda tutan Ülkücü gençler..
  

İşte bu fotoğraf karesi umudun resmiydi, geleceğin şekliydi..

Bu milletin ortak acısında bu milletin fertleri;
Ülkücüsüyle komünistiyle yanyanaydı
Alevisiyle Sunnisiyel el eleydi
Türküyle Kürdüyle Lazı ve Çerkeziyle kolkolaydı..
AFAD'ıyla ve AHBAP'ıyla işbirliğindeydi..

Kimse bir daha bizi birbirimize düşman ilan edemiyecek..
Bu Cumhuriyet ilelebet yaşayacak..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.