CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

ÇİLER'E GEBZE'DE NİÇİN RAKİP ÇIKMIYOR?

İzmit gazetelerinden birisi "Nail Çiler'e rakip bile çıkmıyor" şeklinde manşet atmış.. Eyvallah.. Demek ki uzaktan davulun sesi öyle gelmiş.. Lakin kazın ayağı da öyle değil.. Nail Çiler'e bu kentte rakip çok.. Ama bu aşamada yok.. Niye yok? Çünkü Nail Çiler'in bu aşamada sandığa gömülecek kadar çok bir hatası yok.. Nail Çiler, Gebze ile ilgili her konuda, Gebze'de, Kocaeli'de, Ankara'da İstanbul'da va hatta Almanya'da "Gebze" diye söz alarak var.. Ama "sandığa gömülme" konusunda yok.. Gebze'nin tarihine göz attığınızda, bulunduğu her ortamda Gebze'nin önemi ve menfaatlerini gözeterek  "GEBZE" diye söze başlayan iki isimden birisi, 1999 depreminde yaşamını yitiren DYP Gebze Bölgesi eski milletvekili Alaettin Kurt, diğeri de GTO Başkanı Nail Çiler olmuştur... GTO kongresi öncesi, benden fikir soran herkese "Nail Çiler, Gebze'de şu an için gücünün doruğunda" diye görüş beyan ettim.. Benim bu görüşüme itibar edenler, GTO Başkanlığı için bir adım ileri çıkmadı.. İtibar etmeyenler ise beyhude medya ve STK yatırımlarına yandı.. Sonrasında Nail Çiler, GTO başkanlığına adaylığını ilan etti.. Lakin ben bu GTO kongre sürecine "Sayın Çiler, GTO kongre tarihini, bu kadar geç açıklayarak, başkan adayı olacak isimlere çalışma ve propagandasını yapma şansı tanımadığınız için süreç ve işleyiş demokratik değil" diye karşı çıkanlardan oldum.. Haklıydım.. Nail Çiler'i her ne kadar takdir etsemde, gönlüm her zaman "ben de varım" diyenlerin de hakkını gözetmekten yanadır.. Sonuç.. Nail Çiler tekrar Başkanlık için "ön onay" aldı.. Hakkıdır, anasının ak sütü kadar hakkıdır.. Çünkü istedi, gereğini yaptı ve istediğini aldı... Servis taşımacıları sektöründe alternatif liste çıkaran ve çıkardığı liste için sonuna kadar mücadele eden Yekta Türker haricinde hiç bir kimse sonuna kadar gitmedi.. Şimdi Nail Çiler, Gebze'nin gündeminde yine var olmaya devam edecek. Lakin bu Nail Çiler'e, Gebze'de çalacağı her kapının sonuna kadar açık olduğu anlamına gelmez.. O kapıları şimdiden konuşmak için erken.. Başlığa dönersek; "Nail Çiler'e rakip bile çıkmıyor"  Nail Çiler'in şu an için Gebze adına çok büyük hataları yok.. Burası Gebze.. ​Gebzeliye rağmen Gebze'den çıkış yok.. Zamanı gelince, Gebze'de Nail Çiler'e rakip çok.. Haaa unutmadan o methiye düzenlerin alayı, hikaye.. Çünkü ben o methiyecilerin, evveliyatını da ve cibilleyetini de en iyi bilenlerdenim.. Açtırmasınlar kutuyu..
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2022 - Pazar

ÇİLER'E GEBZE'DE NİÇİN RAKİP ÇIKMIYOR?

İzmit gazetelerinden birisi "Nail Çiler'e rakip bile çıkmıyor" şeklinde manşet atmış..
Eyvallah..
Demek ki uzaktan davulun sesi öyle gelmiş..
Lakin kazın ayağı da öyle değil..
Nail Çiler'e bu kentte rakip çok..
Ama bu aşamada yok..

Niye yok?
Çünkü Nail Çiler'in bu aşamada sandığa gömülecek kadar çok bir hatası yok..

Nail Çiler, Gebze ile ilgili her konuda, Gebze'de, Kocaeli'de, Ankara'da İstanbul'da va hatta Almanya'da "Gebze" diye söz alarak var..
Ama "sandığa gömülme" konusunda yok..

Gebze'nin tarihine göz attığınızda, bulunduğu her ortamda Gebze'nin önemi ve menfaatlerini gözeterek  "GEBZE" diye söze başlayan iki isimden birisi, 1999 depreminde yaşamını yitiren DYP Gebze Bölgesi eski milletvekili Alaettin Kurt, diğeri de GTO Başkanı Nail Çiler olmuştur...

GTO kongresi öncesi, benden fikir soran herkese "Nail Çiler, Gebze'de şu an için gücünün doruğunda" diye görüş beyan ettim..
Benim bu görüşüme itibar edenler, GTO Başkanlığı için bir adım ileri çıkmadı..
İtibar etmeyenler ise beyhude medya ve STK yatırımlarına yandı..

Sonrasında Nail Çiler, GTO başkanlığına adaylığını ilan etti..
Lakin ben bu GTO kongre sürecine "Sayın Çiler, GTO kongre tarihini, bu kadar geç açıklayarak, başkan adayı olacak isimlere çalışma ve propagandasını yapma şansı tanımadığınız için süreç ve işleyiş demokratik değil" diye karşı çıkanlardan oldum..

Haklıydım..
Nail Çiler'i her ne kadar takdir etsemde, gönlüm her zaman "ben de varım" diyenlerin de hakkını gözetmekten yanadır..

Sonuç..
Nail Çiler tekrar Başkanlık için "ön onay" aldı..
Hakkıdır, anasının ak sütü kadar hakkıdır..
Çünkü istedi, gereğini yaptı ve istediğini aldı...

Servis taşımacıları sektöründe alternatif liste çıkaran ve çıkardığı liste için sonuna kadar mücadele eden Yekta Türker haricinde hiç bir kimse sonuna kadar gitmedi..

Şimdi Nail Çiler, Gebze'nin gündeminde yine var olmaya devam edecek. Lakin bu Nail Çiler'e, Gebze'de çalacağı her kapının sonuna kadar açık olduğu anlamına gelmez..

O kapıları şimdiden konuşmak için erken..

Başlığa dönersek;
"Nail Çiler'e rakip bile çıkmıyor" 
Nail Çiler'in şu an için Gebze adına çok büyük hataları yok..
Burası Gebze..
​Gebzeliye rağmen Gebze'den çıkış yok..
Zamanı gelince, Gebze'de Nail Çiler'e rakip çok..

Haaa unutmadan o methiye düzenlerin alayı, hikaye..
Çünkü ben o methiyecilerin, evveliyatını da ve cibilleyetini de en iyi bilenlerdenim..
Açtırmasınlar kutuyu..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.