CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

CHP'DE SEÇİLMEMİŞLER SEÇİLMİŞLERİN ÖNÜNDE

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce CHP TBMM Grup toplantsında milltvekillerine yönelik yaptığı konuşmada "CHP Genel Başkanı olarak buradan size seslenecğim son konuşmadır" demişti.. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilemedi ama hem CHP Genel Başkanlığına hem de TBMM Grup toplantsında konuşmaya devam ediyor.. İki dönem CHP Kocaeli milletvekilliği yapan Tahsin Tarhan, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde partissi tarafından tekrar milletvekili adayı gösterilmedi.. Tekrar milltevkili olamayan Tahsin Tarhan, seçim kaybeden Kılıçdaroğlu tarafından CHP Genel Başkan yardımcılığına getirildi ve şu an CHP'yi yöneten ana kadroda.. CHP Kocaeli milletvekili seçilen Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun şu an tek yaptıkları şey ise düğün cemiyetlerine iştirak, hastane ziyaretleri yapmak ve taziye mesajları iletmek.. Ve muhtemelen 2024 yerel seçimlerinde, CHP'nin Kocaeli il ve ilçe belediye başkan adaylarını da Kılıçdsaroğlu ile Tahsin Tarhan belirleyecek.. Yani CHP'de, seçilmemişler hem CHP'yi hem de milletvekillerini yönetmeye devam ediyor..   Yani millet onlara "git" demelerine rağmen onlar gitmemekye direniyor. İyi de bu millet ve partililer bu tablo karşısında size niye oy versin? Ak Partiyi ve Ak Partiye oy verenleri eleştirip suçlayacağınıza bir dönp kendinize bakın. Ak Partide üç dönem milletvekili olana dördüncü dönem için geçit yok, siz de yedi dönem milletvekili olan var.. Ve dahası partinize on bir seçim kaybettirdiği halde gitmemekte ayak direten bir genel başkanınız var..  Millet geçim derdinde iken sizler koltuk derdine düşmüşsünüz! Allah siz bildiği gibi yaapsın..
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2023 - Salı

CHP'DE SEÇİLMEMİŞLER SEÇİLMİŞLERİN ÖNÜNDE

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce CHP TBMM Grup toplantsında milltvekillerine yönelik yaptığı konuşmada "CHP Genel Başkanı olarak buradan size seslenecğim son konuşmadır" demişti..

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçilemedi ama hem CHP Genel Başkanlığına hem de TBMM Grup toplantsında konuşmaya devam ediyor..

İki dönem CHP Kocaeli milletvekilliği yapan Tahsin Tarhan, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde partissi tarafından tekrar milletvekili adayı gösterilmedi..

Tekrar milltevkili olamayan Tahsin Tarhan, seçim kaybeden Kılıçdaroğlu tarafından CHP Genel Başkan yardımcılığına getirildi ve şu an CHP'yi yöneten ana kadroda..

CHP Kocaeli milletvekili seçilen Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko'nun şu an tek yaptıkları şey ise düğün cemiyetlerine iştirak, hastane ziyaretleri yapmak ve taziye mesajları iletmek..

Ve muhtemelen 2024 yerel seçimlerinde, CHP'nin Kocaeli il ve ilçe belediye başkan adaylarını da Kılıçdsaroğlu ile Tahsin Tarhan belirleyecek..

Yani CHP'de, seçilmemişler hem CHP'yi hem de milletvekillerini yönetmeye devam ediyor..  

Yani millet onlara "git" demelerine rağmen onlar gitmemekye direniyor.
İyi de bu millet ve partililer bu tablo karşısında size niye oy versin?

Ak Partiyi ve Ak Partiye oy verenleri eleştirip suçlayacağınıza bir dönp kendinize bakın. Ak Partide üç dönem milletvekili olana dördüncü dönem için geçit yok, siz de yedi dönem milletvekili olan var..

Ve dahası partinize on bir seçim kaybettirdiği halde gitmemekte ayak direten bir genel başkanınız var.. 

Millet geçim derdinde iken sizler koltuk derdine düşmüşsünüz!
Allah siz bildiği gibi yaapsın..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.