CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

BU GELEN DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ

Türkiye genelinde yapılan tüm ODA ve Dernek kongrelerinde insanlar artık mevcut Başkanlarını tek tek değiştirmeye başladılar.. Toplumun mesajı net.. Toplum artık değişim istiyor ve de değiştiriyor.. Şu kurum, bu kurum ya da şu kişi, bu kişi dinlemiyor, sandıkta önüne kim gelirse değiştiriyor.. Bu gidişatın nereye varacağı belli; Önümüzdeki seçimlerde bırakın Milletvekillerini ve belediye başkanlarını bir tarafa, Gebze’de 41 mahalle muhtarı da değişirse şaşırmayın.. Aslında millet bu köklü değişimin ilk sinyallerini 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanlıklarının değiştirilmesi ile vermişti ama demek ki o değişim mesajı, işlerine gelmediği için alıcıları tarafından alınmak istenmemiş.. Peki niye oluyor bu değişimler? İhtiyaçtan.. İhtiyacanız olduğunda ve de elinizde değiştirme olanağı bulunduğunda, elbise, ayakkabı, araba, ev ve ev eşyalarınızı nasıl değiştiriyorsanız, aynı şiekilde ihtiyaçtan dolayı sizi yönetenleri de değiştirebiliyorsunuz.. İhtiyaç ah o ihtiyaç.. O ihtiyaç duygusu insana neler neler yaptırmıyor ki!? Suç bile işlettiriyor valllahi.. Kaldı ki yöneteni değiştirmeyecek..  Peki şimdi değişim ihtiyacı var mı? Hem de nasıl.. Dolar milleti fena doladı.. Vatandaş çaresizce avucunu yaladı.. Yangın var yangın! Vatandaşın ocağında yangın var..
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2022 - Cumartesi

BU GELEN DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ

Türkiye genelinde yapılan tüm ODA ve Dernek kongrelerinde insanlar artık mevcut Başkanlarını tek tek değiştirmeye başladılar..

Toplumun mesajı net..
Toplum artık değişim istiyor ve de değiştiriyor..
Şu kurum, bu kurum ya da şu kişi, bu kişi dinlemiyor, sandıkta önüne kim gelirse değiştiriyor..

Bu gidişatın nereye varacağı belli;
Önümüzdeki seçimlerde bırakın Milletvekillerini ve belediye başkanlarını bir tarafa, Gebze’de 41 mahalle muhtarı da değişirse şaşırmayın..

Aslında millet bu köklü değişimin ilk sinyallerini 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanlıklarının değiştirilmesi ile vermişti ama demek ki o değişim mesajı, işlerine gelmediği için alıcıları tarafından alınmak istenmemiş..

Peki niye oluyor bu değişimler?
İhtiyaçtan..

İhtiyacanız olduğunda ve de elinizde değiştirme olanağı bulunduğunda, elbise, ayakkabı, araba, ev ve ev eşyalarınızı nasıl değiştiriyorsanız, aynı şiekilde ihtiyaçtan dolayı sizi yönetenleri de değiştirebiliyorsunuz..

İhtiyaç ah o ihtiyaç..
O ihtiyaç duygusu insana neler neler yaptırmıyor ki!?
Suç bile işlettiriyor valllahi..
Kaldı ki yöneteni değiştirmeyecek.. 

Peki şimdi değişim ihtiyacı var mı?
Hem de nasıl..
Dolar milleti fena doladı..
Vatandaş çaresizce avucunu yaladı..

Yangın var yangın!
Vatandaşın ocağında yangın var..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.