CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

ASLINDA İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM! ÇÜNKÜ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Karadenizde yaptığı mitingler, 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık olarak değerlendirilirken, bu miting gezilerinde, yanına bir dönemler FETÖ'nün ve daha sonra Ak Partinin yanında saf tutmuş olan Nagehan Alçı ve kamuoyunda 'Her dönemin liboşu' olarak tanımlanan Ertuğrul Özkök gibi gazetecileri almış olması ve hatta seçim otobüsünde birlikte neşeli fotoğraflar çektirerek sosyal medyadan servis edilmesi büyük tepkileri de beraberinde getirdi.. Sosyal medyadan yükselen yüz binlerce tepkinin orta noktasını ise şu iki paylaşım ifade ediyor; "Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök ile aynı fotoğraf karesinde olmanız büyük düşkırıklığı. Başka yol arkadaşı bulamadınız mı? “Siyaset esnafı” kümesine ait vasat bir siyasetçi esnafı olduğunuzu ispatladınız. Çok yazık, kazandığınızı zannederken kaybediyorsunuz." "Dostlar; Ekrem İmamoğlu 'nu en çok destekleyenlerden birisi benim Hatası olduğu zamanda hatasını söylemekten de çekinmem Nagehan Alçı yı başköşeye oturtarak poz vermesi bütün doğrularını götürecek bir hatadır Umarım bir daha böyle hataya düşmez. Sn.Ekrem İmamoğlu; Biz, Nagehan Alçı ve onun türevlerini yanınızda, başköşede gezdirin diye mi sizi destekledik !??? Bu fotoğrafın size hiçbir şey kazandırmayacağını ama çok şey kaybettireceğini göreceksiniz!. Hayatınızın en büyük siyasi hatası olmuş"  TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'da dün tv ekranından Nagehan Alçı’ya geçmişini hatırlattığı sert konuşmasının ardından bugün de sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verdi; "Bu fotografta bir tuhaflık var. Doğru.. Erdoğan'ın uçağından İmamoğlu'nun Karadeniz otobüsüne.. Kolay değil.. Sıkı manevra! Tepkiler haksız da değil, ama kızmaya da gerek yok. Bazıları değişimi erken fark eder. O nedenle hayra yorun. Belli ki, devran dönüyor, AKP gidiyor." Ben mi ne diyorum? "Teşekkür ederim sana İmamoğlu" diyorum.. Niçin mi? Cumhurbaşkanı olduğunda, FETÖ SEVİCİLER'e kucak açacağını ve de onlara sahip sahip çıkacağını, Atatürkçülere ve Vatanseverlere daha bugünden gösterdiğin için.. Ey İmamoğlu bari dikkat et de; Onlar da "taklitlerinden sakınalım" diye bir karar almasınlar..
Ekleme Tarihi: 05 Mayıs 2022 - Perşembe

ASLINDA İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM! ÇÜNKÜ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Karadenizde yaptığı mitingler, 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık olarak değerlendirilirken, bu miting gezilerinde, yanına bir dönemler FETÖ'nün ve daha sonra Ak Partinin yanında saf tutmuş olan Nagehan Alçı ve kamuoyunda 'Her dönemin liboşu' olarak tanımlanan Ertuğrul Özkök gibi gazetecileri almış olması ve hatta seçim otobüsünde birlikte neşeli fotoğraflar çektirerek sosyal medyadan servis edilmesi büyük tepkileri de beraberinde getirdi..

Sosyal medyadan yükselen yüz binlerce tepkinin orta noktasını ise şu iki paylaşım ifade ediyor;

"Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök ile aynı fotoğraf karesinde olmanız büyük düşkırıklığı. Başka yol arkadaşı bulamadınız mı? “Siyaset esnafı” kümesine ait vasat bir siyasetçi esnafı olduğunuzu ispatladınız. Çok yazık, kazandığınızı zannederken kaybediyorsunuz."

"Dostlar; Ekrem İmamoğlu 'nu en çok destekleyenlerden birisi benim Hatası olduğu zamanda hatasını söylemekten de çekinmem Nagehan Alçı yı başköşeye oturtarak poz vermesi bütün doğrularını götürecek bir hatadır Umarım bir daha böyle hataya düşmez.
Sn.Ekrem İmamoğlu; Biz, Nagehan Alçı ve onun türevlerini yanınızda, başköşede gezdirin diye mi sizi destekledik !??? Bu fotoğrafın size hiçbir şey kazandırmayacağını ama çok şey kaybettireceğini göreceksiniz!. Hayatınızın en büyük siyasi hatası olmuş" 

TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'da dün tv ekranından Nagehan Alçı’ya geçmişini hatırlattığı sert konuşmasının ardından bugün de sosyal medya sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verdi;

"Bu fotografta bir tuhaflık var. Doğru.. Erdoğan'ın uçağından İmamoğlu'nun Karadeniz otobüsüne.. Kolay değil.. Sıkı manevra! Tepkiler haksız da değil, ama kızmaya da gerek yok. Bazıları değişimi erken fark eder. O nedenle hayra yorun. Belli ki, devran dönüyor, AKP gidiyor."

Ben mi ne diyorum?
"Teşekkür ederim sana İmamoğlu" diyorum..

Niçin mi?
Cumhurbaşkanı olduğunda, FETÖ SEVİCİLER'e kucak açacağını ve de onlara sahip sahip çıkacağını, Atatürkçülere ve Vatanseverlere daha bugünden gösterdiğin için..

Ey İmamoğlu bari dikkat et de;
Onlar da "taklitlerinden sakınalım" diye bir karar almasınlar..

Bir 8 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.