CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

Asıl sen kimsin nankör, cahil ve pislik?

Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet yaşandı. Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürdü. Akçay, daha sonra aynı silah ile kendi başına ateş ederek intihar etti. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından Ekrem Karakaya dün son yolcuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşları sel oldu... Bu ülkede akıl ve vicdan sahibi herkesi derin bir üzüntüye boğan bu olay medyada yukardaki ifadelerle yer aldı.. Bu dehşetin haberine "yayın yasağı" konulduğu için, vatandaşın kafasında da "neden, niçin, nasıl" şeklinde soru işaretleri kaldı.. Bu olaydan sonra, sağlık çalışanlarına şiddet tekrar gündeme geldiği için, sokak röportajlarının da baş konusu oldu. Ve o sokak röportajlarında bazılarını izlerken, irkildim, iğrendim, öfkelendim ve "asıl sen kimsin nankör, cahil ve pislik" diye patladım.. İnsan demeye dilim varmadığı için "mahlukat" diyeceğim o kişi diyor ki; "Doktorlar da haddini bilsin biraz, hastalara sert davranıyorlar"  Allah senin belanı versin mahlukat! O doktor dediğin liseden sonra 6 yıl TIP fakültesi, 1 yıl doğu ve güneydoğu devlet hastanelerinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmet ve 5 yıl da ihtisas olmak üzere tam 12 yıl eğitim aldıktan sonra senin sağlığınla görevlendiriliyorlar.. Ve sen kalkımışsın şimdi onlara "haddinizi bilin" diye ayar çekiyorsun.. Sen kimsin mahlukat? Sadece seçimden seçime tuttuğun partinin işine yarayan bir oyundan başka ne vermişsin bu ülkeye ve insanlarına? Covid-19'da insanlarımızın, koronadan yüzer ikiyüzerli yaşamını yitirdiği pandemi döneminde, bırakın doktorları bir tarafa hastanede görevli temizlikçileri bile neredeyse "milli kurtarıcılar" ilan edenler sizler değil miydiniz? Ne oldu peki şimdi de doktorlara had bildiriyorsunuz? İşiniz bitti, değil mi? Tekrar hastaneye yolunuz düşene kadar onlara her türlü atış serbest size.. Nankör cahil mahlukat..  Kabahat sende olduğu kadar, senin oranı buranı kaldırarak, herkese ve her şeye dil uzatır hale getirenlerde.. 
Ekleme Tarihi: 08 Temmuz 2022 - Cuma

Asıl sen kimsin nankör, cahil ve pislik?

Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet yaşandı. Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürdü. Akçay, daha sonra aynı silah ile kendi başına ateş ederek intihar etti. Türkiye'yi sarsan cinayetin ardından Ekrem Karakaya dün son yolcuğuna uğurlandı. Cenazede gözyaşları sel oldu...

Bu ülkede akıl ve vicdan sahibi herkesi derin bir üzüntüye boğan bu olay medyada yukardaki ifadelerle yer aldı..
Bu dehşetin haberine "yayın yasağı" konulduğu için, vatandaşın kafasında da "neden, niçin, nasıl" şeklinde soru işaretleri kaldı..

Bu olaydan sonra, sağlık çalışanlarına şiddet tekrar gündeme geldiği için, sokak röportajlarının da baş konusu oldu.
Ve o sokak röportajlarında bazılarını izlerken, irkildim, iğrendim, öfkelendim ve "asıl sen kimsin nankör, cahil ve pislik" diye patladım..

İnsan demeye dilim varmadığı için "mahlukat" diyeceğim o kişi diyor ki;
"Doktorlar da haddini bilsin biraz, hastalara sert davranıyorlar" 

Allah senin belanı versin mahlukat!
O doktor dediğin liseden sonra 6 yıl TIP fakültesi, 1 yıl doğu ve güneydoğu devlet hastanelerinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmet ve 5 yıl da ihtisas olmak üzere tam 12 yıl eğitim aldıktan sonra senin sağlığınla görevlendiriliyorlar..

Ve sen kalkımışsın şimdi onlara "haddinizi bilin" diye ayar çekiyorsun..
Sen kimsin mahlukat?
Sadece seçimden seçime tuttuğun partinin işine yarayan bir oyundan başka ne vermişsin bu ülkeye ve insanlarına?

Covid-19'da insanlarımızın, koronadan yüzer ikiyüzerli yaşamını yitirdiği pandemi döneminde, bırakın doktorları bir tarafa hastanede görevli temizlikçileri bile neredeyse "milli kurtarıcılar" ilan edenler sizler değil miydiniz?

Ne oldu peki şimdi de doktorlara had bildiriyorsunuz?
İşiniz bitti, değil mi?
Tekrar hastaneye yolunuz düşene kadar onlara her türlü atış serbest size..

Nankör cahil mahlukat.. 
Kabahat sende olduğu kadar, senin oranı buranı kaldırarak, herkese ve her şeye dil uzatır hale getirenlerde.. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.