CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

Ak Parti kurmaylarının Dikkatine!

"Mahkeme Kadıya mülk değil" misali, siyasi iktidarlar da hiç bir Partiye ilelebet tapulu değil.. Yarın iktidardan düştüğünüzde, sizleri yeni iktidarın yanlışlarına ve hukuksuzluklarına karşı koruyacak olanlar da, yine bugün sizin iktidarınızın yanlışlarına ve hukuksuzluklarına karşı çıkan 'muhalif gazeteciler ve aydınlar' olacaktır.. Çünkü yanlışlara, haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı çıkarak tepki koymak, onların yaşam biçimidir.. Bugün sizin iktidarınızın hatalarını, eksikliklerini, haksızlıklarını ve hukuksuzluklarını görmezden gelmek bir yana, millete "doğru" diye yutturmaya çalışan gazetecileriniz ve aydınlarınız ise yarın sizlerin yanınızda yer almayacaklar.. Nerede mi olacaklar? Yeni iktidarın yanında tabi ki.. Yani sizleri satacaklar, satacaklar.. Tıpkı sizin iktidarınızın nimetlerinden nemalanmak için, sizden öncekileri satıp sizin yanınıza koştukları gibi, yarın da yeni iktidar sahiplerinin yanına da herkesten önce koşacaklar.. Ve hatta bugünün muhalif partili gazetecileri ve aydınlarından daha önce koşacaklar.. Çünkü onların bildikleri tek şey bu; Tek sermayeleri; insan satmak.. Tek bildikleri ihanet etmek.. Ve unutmayın; Bir kez ihanet eden, her zaman ihanet eder.. Ve dahası, bugün rant için sizden öncekilere küfredenlerin, yarın yeni rantlar için size de küfretmeyeceklerinin garantisi yok.. Konu bu kadar açık ve net iken daha fazla söze gerek var mı? Arif olanlar zaten anında anladılar, anlamaları gerekenleri.. İşte bunun içindir ki; Doğruları konuşan sesleri kesmeyiniz.. Gerçekleri yazan kalemleri kırmayınız..
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2022 - Pazartesi

Ak Parti kurmaylarının Dikkatine!

"Mahkeme Kadıya mülk değil" misali, siyasi iktidarlar da hiç bir Partiye ilelebet tapulu değil..

Yarın iktidardan düştüğünüzde, sizleri yeni iktidarın yanlışlarına ve hukuksuzluklarına karşı koruyacak olanlar da, yine bugün sizin iktidarınızın yanlışlarına ve hukuksuzluklarına karşı çıkan 'muhalif gazeteciler ve aydınlar' olacaktır..

Çünkü yanlışlara, haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı çıkarak tepki koymak, onların yaşam biçimidir..

Bugün sizin iktidarınızın hatalarını, eksikliklerini, haksızlıklarını ve hukuksuzluklarını görmezden gelmek bir yana, millete "doğru" diye yutturmaya çalışan gazetecileriniz ve aydınlarınız ise yarın sizlerin yanınızda yer almayacaklar..

Nerede mi olacaklar?
Yeni iktidarın yanında tabi ki..

Yani sizleri satacaklar, satacaklar..
Tıpkı sizin iktidarınızın nimetlerinden nemalanmak için, sizden öncekileri satıp sizin yanınıza koştukları gibi, yarın da yeni iktidar sahiplerinin yanına da herkesten önce koşacaklar..

Ve hatta bugünün muhalif partili gazetecileri ve aydınlarından daha önce koşacaklar..

Çünkü onların bildikleri tek şey bu;
Tek sermayeleri; insan satmak..
Tek bildikleri ihanet etmek..

Ve unutmayın;
Bir kez ihanet eden, her zaman ihanet eder..
Ve dahası, bugün rant için sizden öncekilere küfredenlerin, yarın yeni rantlar için size de küfretmeyeceklerinin garantisi yok..

Konu bu kadar açık ve net iken daha fazla söze gerek var mı?
Arif olanlar zaten anında anladılar, anlamaları gerekenleri..

İşte bunun içindir ki;
Doğruları konuşan sesleri kesmeyiniz..
Gerçekleri yazan kalemleri kırmayınız..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.