CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

ABD VE ATATÜRKÇÜ ÖRGÜT LER

Amerika, FETÖ, IŞİD, EL KAİDE ve TALİBAN vs gibi güya dini veya PKK ve PYD gibi ırki temellere dayalı, kullanabileceği örgütler icat edebiliyor; Lakin kendi çıkarlarına dayalı bir tek ATATÜRKÇÜ örgüt icat edemiyor.. Neden acaba? Nedeni belli.. Çünkü Atatürkçülük; Aklın, ilimin ve bilimin ışığından ayrılmaz da ondan.. Çünkü Atatürkçülük; "Özgür Birey ve Özgür Toplum" ilkesini esas alır da ondan .. Çünkü Atatürkçülük; Kendi gençliğini onların hizmetine sunmaya asla rıza göstermez de ondan.. Çünkü Atatürkçülük; Kendi ülkesinin parasının onlara akışına müsade etmez de ondan.. Çünkü Atatürkçülük; Sahte şeyhlerin ve imamların emirlerine biat ederek kendi devletine baş kaldırıp, kendi halkına silah çevirmeye ve kurşun yağdırmaya cevaz vermez de ondan.. Çünkü Atatürkçülük; Kendi ülkesinde demokrasi ve bağımsızlığın temsili olan TBMM'nin tepesine havadan bomba yağdıracak kadar gözü dönmüş hainler yetiştirmeye müsait bir mecra değildir de ondan.. Bu Millet işte tüm bunlardan dolayıdır ki; Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e çok şey borçludur.. İşte tüm bunlardan dolayıdır ki; Bu Millet, ne Atatürk'ten vazgeçiyor ne de çizgisinden ayrılıyor..   İşte tüm bunlardan dolayıdır ki; Amerika kendi çıkarları doğrultusunda kuracağı sözde bir Atatürkçü örgüte, gerçek Atatürkçülerin hiç bir zaman inanıp itibar etmeyeceğini çok iyi biliyor ve işte ondan dolayı da kurmuyor.. 15 Temmuz kanlı, kahpe ve kalleş darbe girişiminizde 250 insanımızı katledip, binlerce insanımız yaralamanıza rağmen halen cezaevlerinde yaşayabiliyor, nefes alıp karınlarınızı doyurabiliyorsanız ; bunu da Çağdaş, Laik ve Demokratik Atatürk Türkiye'sine borçlusunuz.. Yoksa sizin özlemini çekerek kurmaya çalıştığınız teokratik bir devlet olmuş olsaydı, Böylesi bir kalkışmada çoktan kelleniz boynunuzdan uçmuştu.. Atatürk ve Türkiye Düşmanı Şerefsiz Kansız Hainler..
Ekleme Tarihi: 15 Eylül 2021 - Çarşamba

ABD VE ATATÜRKÇÜ ÖRGÜT LER

Amerika, FETÖ, IŞİD, EL KAİDE ve TALİBAN vs gibi güya dini veya PKK ve PYD gibi ırki temellere dayalı, kullanabileceği örgütler icat edebiliyor; Lakin kendi çıkarlarına dayalı bir tek ATATÜRKÇÜ örgüt icat edemiyor..

Neden acaba?
Nedeni belli..

Çünkü Atatürkçülük;
Aklın, ilimin ve bilimin ışığından ayrılmaz da ondan..

Çünkü Atatürkçülük;
"Özgür Birey ve Özgür Toplum" ilkesini esas alır da ondan ..

Çünkü Atatürkçülük;
Kendi gençliğini onların hizmetine sunmaya asla rıza göstermez de ondan..

Çünkü Atatürkçülük;
Kendi ülkesinin parasının onlara akışına müsade etmez de ondan..

Çünkü Atatürkçülük;
Sahte şeyhlerin ve imamların emirlerine biat ederek kendi devletine baş kaldırıp, kendi halkına silah çevirmeye ve kurşun yağdırmaya cevaz vermez de ondan..

Çünkü Atatürkçülük;
Kendi ülkesinde demokrasi ve bağımsızlığın temsili olan TBMM'nin tepesine havadan bomba yağdıracak kadar gözü dönmüş hainler yetiştirmeye müsait bir mecra değildir de ondan..

Bu Millet işte tüm bunlardan dolayıdır ki;
Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e çok şey borçludur..

İşte tüm bunlardan dolayıdır ki;
Bu Millet, ne Atatürk'ten vazgeçiyor ne de çizgisinden ayrılıyor..  

İşte tüm bunlardan dolayıdır ki;
Amerika kendi çıkarları doğrultusunda kuracağı sözde bir Atatürkçü örgüte, gerçek Atatürkçülerin hiç bir zaman inanıp itibar etmeyeceğini çok iyi biliyor ve işte ondan dolayı da kurmuyor..

15 Temmuz kanlı, kahpe ve kalleş darbe girişiminizde 250 insanımızı katledip, binlerce insanımız yaralamanıza rağmen halen cezaevlerinde yaşayabiliyor, nefes alıp karınlarınızı doyurabiliyorsanız ; bunu da Çağdaş, Laik ve Demokratik Atatürk Türkiye'sine borçlusunuz..

Yoksa sizin özlemini çekerek kurmaya çalıştığınız teokratik bir devlet olmuş olsaydı,
Böylesi bir kalkışmada çoktan kelleniz boynunuzdan uçmuştu..
Atatürk ve Türkiye Düşmanı Şerefsiz Kansız Hainler..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.