YAŞAR GÜLMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşam 02.06.2024 - 16:24, Güncelleme: 02.06.2024 - 16:24
 

YAŞAR GÜLMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze ilçe eski başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in babası Yaşar Gülmen etti. Bir ssüreden beri hastanede yoğun bakım altında tedavi altında bulunan Yaşar Gülmen bugün yaşama veda etti. Yaşar Gülmen'in cenazesi bugün Gebze Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Osman Yılmaz mahallesi eski mezarlıktaki aile kabristaanlığına defnedildi.. Gülmn ailesini bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası belediye başkanı Ramazan ömeroğlu, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya vve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım olmak üzere çok sayıda partilileri, yakın dostları ve arkaadaşları yalnız bırakmauarak acılarını paylaşarak, Yaşar Gülmen'i son yolculuğuna birlikte uğurladılar..   Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Yaşar Gülmen'e Allah'tan rahmet kederli Gülmen ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze ilçe eski başkan yardımcısı Nevzat Gülmen'in babası Yaşar Gülmen etti.

Bir ssüreden beri hastanede yoğun bakım altında tedavi altında bulunan Yaşar Gülmen bugün yaşama veda etti. Yaşar Gülmen'in cenazesi bugün Gebze Mehmet Akif Ersoy camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Osman Yılmaz mahallesi eski mezarlıktaki aile kabristaanlığına defnedildi..

Gülmn ailesini bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası belediye başkanı Ramazan ömeroğlu, KBB Başkan vekili Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli il başkanı Şahin Talus, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya vve Dilovası ilçe başkanı İlhan Yıldırım olmak üzere çok sayıda partilileri, yakın dostları ve arkaadaşları yalnız bırakmauarak acılarını paylaşarak, Yaşar Gülmen'i son yolculuğuna birlikte uğurladılar..  

Kocaeli Haberi gazetesi olarak merhum Yaşar Gülmen'e Allah'tan rahmet kederli Gülmen ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.