VEYSEL TİPİOĞLU HEMŞERİLERİ ŞAYİR VE YILDIRIM'DAN DESTEK İSTEDİ

Siyaset 21.03.2023 - 21:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 21:20
 

VEYSEL TİPİOĞLU HEMŞERİLERİ ŞAYİR VE YILDIRIM'DAN DESTEK İSTEDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden istifa ederek Ak Parti Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olan Karslı Veysel Tipioğlu, Dilovası'ne gelerek Karslı hemşerisi Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve  Belediye Başkanı olan Ardahanlı hemşerisi Hamza Şayir'i makamında ziyaret ederek adaylık sürecinde desteklerine talip oldu Bu ziyareti Hamza Şayir "Kocaeli Emniyet Müdürü olarak çalışkanlığı ve samimiyeti ile gönülerde taht kuran AK Parti Milletvekili Aday Adayı sn. Veysel Tipioğlu ziyaretimize geldi. Kıymetli müdürümüze çıktığı hizmet yolunda başarılar dileriz." ve İlhan Yıldırım'da "Kocaeli Milletvekili Aday Adayımız Veysel Tipioğlu'na #Dilovası İlçe Başkanlığımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden istifa ederek Ak Parti Kocaeli milletvekilliğine aday adayı olan Karslı Veysel Tipioğlu, Dilovası'ne gelerek Karslı hemşerisi Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve  Belediye Başkanı olan Ardahanlı hemşerisi Hamza Şayir'i makamında ziyaret ederek adaylık sürecinde desteklerine talip oldu

Bu ziyareti Hamza Şayir "Kocaeli Emniyet Müdürü olarak çalışkanlığı ve samimiyeti ile gönülerde taht kuran AK Parti Milletvekili Aday Adayı sn. Veysel Tipioğlu ziyaretimize geldi. Kıymetli müdürümüze çıktığı hizmet yolunda başarılar dileriz." ve İlhan Yıldırım'da "Kocaeli Milletvekili Aday Adayımız Veysel Tipioğlu'na #Dilovası İlçe Başkanlığımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum." ifadeleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.