VEKİL YILDIZLI MERAL BAŞKANI AĞIRLADI

Siyaset 05.06.2024 - 08:48, Güncelleme: 05.06.2024 - 08:48
 

VEKİL YILDIZLI MERAL BAŞKANI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Türk-iş'e bağlı Sağlık Sosyal Hizmet İşleri Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Oğuz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretleri kapsaamında CHP Kocaeli Milletveekili Harun Özgür Yıldızlı'yı da TBMM'deki makam odasında ziyaret etti.. Millet vekili Yıldzılı çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medayadan "Türk-iş Sağlık Sosyal Hizmet İşleri Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Oğuz ve ekibinin nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Türk-iş'e bağlı Sağlık Sosyal Hizmet İşleri Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Oğuz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretleri kapsaamında CHP Kocaeli Milletveekili Harun Özgür Yıldızlı'yı da TBMM'deki makam odasında ziyaret etti..

Millet vekili Yıldzılı çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medayadan "Türk-iş Sağlık Sosyal Hizmet İşleri Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Oğuz ve ekibinin nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.