VEKİL HÜLAGÜ'NÜN KONUŞMASI ÇOK ÖNEMLİYDİ AMA!?

Sağlık 08.02.2024 - 10:58, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:58
 

VEKİL HÜLAGÜ'NÜN KONUŞMASI ÇOK ÖNEMLİYDİ AMA!?

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu üyesi Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün dün TBMM'de insanlığın en önemli sorunu olan Kanser Hastalığının önlenmesi için yaptığı önemli konuşması sırasında hemen arkasındaki partili milletvekili arkadaşının cep telfonuyla sürekli meşgul halde olması dikkatlerimizden kaçmadı.. Prof. Dr. Hülagü o konuşmasını sosyal medyadan "TBMM'de Toplum sağlığı konusunda en önemli hususlardan biri olan kanser hastalığı ile mücadelenin arttırılması ve toplumumuzun bilgilendirilerek farkındalığın artması için gündeme getirilen, geçtiğimiz günlerde geride bıraktığımız “Dünya Kanser Günü” vesilesiyle yaptığım konuşma." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. İŞTE O ANLARIN VİDEOSU
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu üyesi Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün dün TBMM'de insanlığın en önemli sorunu olan Kanser Hastalığının önlenmesi için yaptığı önemli konuşması sırasında hemen arkasındaki partili milletvekili arkadaşının cep telfonuyla sürekli meşgul halde olması dikkatlerimizden kaçmadı..

Prof. Dr. Hülagü o konuşmasını sosyal medyadan "TBMM'de Toplum sağlığı konusunda en önemli hususlardan biri olan kanser hastalığı ile mücadelenin arttırılması ve toplumumuzun bilgilendirilerek farkındalığın artması için gündeme getirilen, geçtiğimiz günlerde geride bıraktığımız “Dünya Kanser Günü” vesilesiyle yaptığım konuşma." sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..
İŞTE O ANLARIN VİDEOSU

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.