VALİLİK RAMAZAN İÇİN MESAİ SAATİ DEĞİŞİKLİĞİNİ AÇIKLADI

Gündem 08.03.2024 - 10:52, Güncelleme: 08.03.2024 - 10:52
 

VALİLİK RAMAZAN İÇİN MESAİ SAATİ DEĞİŞİKLİĞİNİ AÇIKLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valiliği Ramazan Ayı için devlet memurlarının yeni mesai saatlerini açıkladı İşte Valilik'ten yapılan yazılı açıklama: ''657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 100. Maddesi gereğince, ilimiz kamu kurum ve kuruluşları mesai saatleri 11.03.2024 tarihinden itibaren aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Bazı kamu kurum ve kuruluşları için özel kanun, tüzük ve talimatla tespit edilmiş olan çalışma saatlerinin uygulanmasına ilişkin esaslar saklıdır.''  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valiliği Ramazan Ayı için devlet memurlarının yeni mesai saatlerini açıkladı

İşte Valilik'ten yapılan yazılı açıklama:

''657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 100. Maddesi gereğince, ilimiz kamu kurum ve kuruluşları mesai saatleri 11.03.2024 tarihinden itibaren aşağıdaki gibi düzenlenmiştir.

Bazı kamu kurum ve kuruluşları için özel kanun, tüzük ve talimatla tespit edilmiş olan çalışma saatlerinin uygulanmasına ilişkin esaslar saklıdır.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.