VALİ YAVUZ YARALI POLİSLER İÇİN GEBZE'YE GELDİ

Güncel 24.03.2024 - 04:45, Güncelleme: 24.03.2024 - 04:45
 

VALİ YAVUZ YARALI POLİSLER İÇİN GEBZE'YE GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Dilovası ilçesinde akşam saatlerinde bariyere çarpma sonucu yaralanmalı kaza meydana gelmesi sonrasında, bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri görevlendirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kaza yapan araçtan yaralı olarak çıkarılan 2 polis memuru alanda bulunan sağlık ekipleri nezaretinde bölgeye en yakın hastanelere sevk edildi.. Kazanın ardından bölgeye giderek polis memurlarını tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden, hastane yetkililerinden genel durumları hakkında bilgiler alan Vali Seddar Yavuz, yaralı polis memurlarına, ailelerine ve tüm polis teşkilatına geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Vali Yavuz o hastane ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Bölge Trafik aracının tek taraflı yaptığı kaza sonucu yaralanan iki polis memurumuzu tedavi gördükleri Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldık. Çok şükür sağlık durumları iyi."
KOCAELİ HABERİ

Dilovası ilçesinde akşam saatlerinde bariyere çarpma sonucu yaralanmalı kaza meydana gelmesi sonrasında, bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri görevlendirildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kaza yapan araçtan yaralı olarak çıkarılan 2 polis memuru alanda bulunan sağlık ekipleri nezaretinde bölgeye en yakın hastanelere sevk edildi..

Kazanın ardından bölgeye giderek polis memurlarını tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden, hastane yetkililerinden genel durumları hakkında bilgiler alan Vali Seddar Yavuz, yaralı polis memurlarına, ailelerine ve tüm polis teşkilatına geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Vali Yavuz o hastane ziyaretlerini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;
"Bölge Trafik aracının tek taraflı yaptığı kaza sonucu yaralanan iki polis memurumuzu tedavi gördükleri Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldık. Çok şükür sağlık durumları iyi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.