UĞRAŞ ÇİFTÇİ'NİN DEFİN TARİHİ BELLİ OLDU

Yaşam 25.05.2024 - 00:12, Güncelleme: 25.05.2024 - 00:12
 

UĞRAŞ ÇİFTÇİ'NİN DEFİN TARİHİ BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ardahan, Kocaeli ve Gebze bölgesinin tanınmış iş ve siyaset isimlerinden birisi olan Yücel Çiftçi'nin oğlu Uğraş Çiftçi yaşamını kaybetti.. 49 yaşında yaşamını yitiren makine mühendisi Çiftçi'nin ölümü başta partililer olmak üzere Çİftçi, ailesini tanıyanları yasa boğarken; Çiftçi'nin cenaze bilgileri belli oldu. Uğraş Çiftçi, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Fevziye Camii'nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 30 Eylül 2023'de gerçekleştirilen CHP Kocaeli il kongresinde, İl Başkanlığına aday olan ancak seçimi kazanamayan makine mühendisi Uğraş Çiftçi, evli ve 2 çocuk babası idi. Kocaeli haberi gazetesi olarak Uğraş Çiftçi'ye Allah'tan rahmet acıl Çiftçi ailesien sabır ve başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ardahan, Kocaeli ve Gebze bölgesinin tanınmış iş ve siyaset isimlerinden birisi olan Yücel Çiftçi'nin oğlu Uğraş Çiftçi yaşamını kaybetti..

49 yaşında yaşamını yitiren makine mühendisi Çiftçi'nin ölümü başta partililer olmak üzere Çİftçi, ailesini tanıyanları yasa boğarken; Çiftçi'nin cenaze bilgileri belli oldu. Uğraş Çiftçi, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Fevziye Camii'nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

30 Eylül 2023'de gerçekleştirilen CHP Kocaeli il kongresinde, İl Başkanlığına aday olan ancak seçimi kazanamayan makine mühendisi Uğraş Çiftçi, evli ve 2 çocuk babası idi.

Kocaeli haberi gazetesi olarak Uğraş Çiftçi'ye Allah'tan rahmet acıl Çiftçi ailesien sabır ve başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.