Türel Bitlislilere konuk oldu

Siyaset 28.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:23
 

Türel Bitlislilere konuk oldu

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’deki STK ziyaretlerine devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda dernek ziyaretinde bulunan Türel, son olarak Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve meclis üyesi adayları ile birlikte Marmara Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek başkan ve yöneticiler ile üyelerle sohbet etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette katılımcıların sorularını da samimi bir ortamda cevaplandıran ve ziyaretin her iki taraf açısından da oldukça verimli geçtiğini söyleyen Türel, Gebze’de yaşayanların Doğulusuyla ve Batılısıyla güzel bir Türkiye mozaiği oluşturduğunu ifade ederek, “Aslında yıllarca hep birlikte komşuluk ettik ve kız alıp kız verdik. Cenazelerde birlikte ağladık, düğünlerde birlikte sevindik. Gebze’de küçük bir Türkiye oluşturduk ve dostça ve kardeşçe yaşıyoruz. Allah bu güzelliklerimizi ömrümüzün sonuna kadar yaşamayı nasip eylesin” dedi.  Ziyaret sonrası da sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türel memnuniyetini ifade ederek; “Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne ziyarette bulundum. Hemşehrilerimize projelerimizden bahsedip hasbihal ettik. Kendilerine sıcak ve samimi duygularla karşılamalarından ötürü dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim.” Dedi ve tüm Bitlislilerin pazar günü yapılacak seçimlerde desteğini beklediğini ifade etti. Dernek yöneticileri de Mustafa Türel ve beraberindekilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Pazar günü yapılacak seçimlerde Türel ve arkadaşlarına başarılar dilediler.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’deki STK ziyaretlerine devam ediyor. Bugüne kadar çok sayıda dernek ziyaretinde bulunan Türel, son olarak Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve meclis üyesi adayları ile birlikte Marmara Bitlisliler Derneğini ziyaret ederek başkan ve yöneticiler ile üyelerle sohbet etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette katılımcıların sorularını da samimi bir ortamda cevaplandıran ve ziyaretin her iki taraf açısından da oldukça verimli geçtiğini söyleyen Türel, Gebze’de yaşayanların Doğulusuyla ve Batılısıyla güzel bir Türkiye mozaiği oluşturduğunu ifade ederek, “Aslında yıllarca hep birlikte komşuluk ettik ve kız alıp kız verdik. Cenazelerde birlikte ağladık, düğünlerde birlikte sevindik. Gebze’de küçük bir Türkiye oluşturduk ve dostça ve kardeşçe yaşıyoruz. Allah bu güzelliklerimizi ömrümüzün sonuna kadar yaşamayı nasip eylesin” dedi.  Ziyaret sonrası da sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türel memnuniyetini ifade ederek; “Marmara Bitlisliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ne ziyarette bulundum. Hemşehrilerimize projelerimizden bahsedip hasbihal ettik. Kendilerine sıcak ve samimi duygularla karşılamalarından ötürü dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim.” Dedi ve tüm Bitlislilerin pazar günü yapılacak seçimlerde desteğini beklediğini ifade etti.

Dernek yöneticileri de Mustafa Türel ve beraberindekilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Pazar günü yapılacak seçimlerde Türel ve arkadaşlarına başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.