TİPİOĞLU'NDAN ÇAYIROVA'DA ANLAMLI ZİYARET

Siyaset 29.01.2024 - 15:20, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:20
 

TİPİOĞLU'NDAN ÇAYIROVA'DA ANLAMLI ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu bugün Çayırova'ya gelerek, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın ailesini ziyaret etti.. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu anlamlı ziyareti sosyal medya sayfasından "Millet Vekilimiz Veysel Tipioğlu , İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ve Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Arıkboğa ile birlikte Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen Kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın saygıdeğer ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Tüm şehitlerimizin ruhları şad makamları cennet olsun." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu bugün Çayırova'ya gelerek, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın ailesini ziyaret etti..

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bu anlamlı ziyareti sosyal medya sayfasından "Millet Vekilimiz Veysel Tipioğlu , İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede ve Belediye Başkan Yardımcımız Sadettin Arıkboğa ile birlikte Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit düşen Kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın saygıdeğer ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Tüm şehitlerimizin ruhları şad makamları cennet olsun." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.