SOYLU'DAN KURUM'A ÖYLE BİR DESTEK GELDİ Kİ!

Siyaset 26.01.2024 - 06:10, Güncelleme: 26.01.2024 - 06:10
 

SOYLU'DAN KURUM'A ÖYLE BİR DESTEK GELDİ Kİ!

KOCAELİ HABERİ
İçişleri eski bakanı ve Ak Parti milletvekili Süleyman Soylu, X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a verdiği destekte şu ifadeler yer verdi; "İstanbul’da doğdum, okudum ve yaşıyorum. Bugün Murat Kurum başkanın İstanbul’a dair projeleri, bana bu şehirde yaşayan bir insan olarak güven verdi. Geleceğin emin ellerde planlandığını ve şehrin her halininin nasıl kucaklanabildiğini gösterdi. İstanbul kadir kıymet bilir."
KOCAELİ HABERİ

İçişleri eski bakanı ve Ak Parti milletvekili Süleyman Soylu, X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a verdiği destekte şu ifadeler yer verdi;

"İstanbul’da doğdum, okudum ve yaşıyorum. Bugün Murat Kurum başkanın İstanbul’a dair projeleri, bana bu şehirde yaşayan bir insan olarak güven verdi. Geleceğin emin ellerde planlandığını ve şehrin her halininin nasıl kucaklanabildiğini gösterdi. İstanbul kadir kıymet bilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.