Sinan Oğan ile Ak Parti yerelde de 'işbirliği' yaptı

Siyaset 24.02.2024 - 09:24, Güncelleme: 24.02.2024 - 09:24
 

Sinan Oğan ile Ak Parti yerelde de 'işbirliği' yaptı

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti, 28 Mayıs 2023’teki cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan ile “yerelde de işbirliği” yaptı. Ak Parti, Oğan’a “yakın bir isim” olarak bilinen işadamı ve Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkan Yardımcısı Behlül Erkin’i, Bursa’nın Mudanya ilçesi belediye başkanlığında 2. sıradan belediye meclis üyeliğine aday gösterdi. Cumhuriyet'te Selda Güneysu'nun haberine göre kulislerde, “Ak Parti’in, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, ‘Oğan’ın isteği üzerine’ Erkin’i, Mudanya Belediyesi ikinci sıra belediye meclis üyesi adayı gösterdiği” ileri sürülüyor.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti, 28 Mayıs 2023’teki cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan ile “yerelde de işbirliği” yaptı.

Ak Parti, Oğan’a “yakın bir isim” olarak bilinen işadamı ve Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkan Yardımcısı Behlül Erkin’i, Bursa’nın Mudanya ilçesi belediye başkanlığında 2. sıradan belediye meclis üyeliğine aday gösterdi.

Cumhuriyet'te Selda Güneysu'nun haberine göre kulislerde, “Ak Parti’in, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, ‘Oğan’ın isteği üzerine’ Erkin’i, Mudanya Belediyesi ikinci sıra belediye meclis üyesi adayı gösterdiği” ileri sürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.