SİNAN ATEŞ'İN AİLESİ CHP GENEL MERKEZİNDE

Siyaset 11.06.2024 - 10:28, Güncelleme: 11.06.2024 - 10:28
 

SİNAN ATEŞ'İN AİLESİ CHP GENEL MERKEZİNDE

KOCAELİ HABERİ
CHP lideri Özgür Özel, uğradığı suikast ssoncu öldürülen Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve çocukları Bengisu ile Banuçiçek'i partisinin genel merkezinde ağırladı. Özgür Özel "Bu suikastın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar ailenin yanında olmaya ve evlatlarının yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile kızları Bengisu ve Banuçiçek ile çok yakından ilgilenen CHP lideri Özgür Özel, Ateş’in kızlarına genel merkezi gezdirdi, CHP vee genel merkez hakkında bilgilendirmelerde bulundu..  
KOCAELİ HABERİ

CHP lideri Özgür Özel, uğradığı suikast ssoncu öldürülen Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve çocukları Bengisu ile Banuçiçek'i partisinin genel merkezinde ağırladı.

Özgür Özel "Bu suikastın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar ailenin yanında olmaya ve evlatlarının yanında olmaya devam edeceğiz." dedi..

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile kızları Bengisu ve Banuçiçek ile çok yakından ilgilenen CHP lideri Özgür Özel, Ateş’in kızlarına genel merkezi gezdirdi, CHP vee genel merkez hakkında bilgilendirmelerde bulundu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.