ŞEVKİ DEMİRCİ'YE DESTEK ARTIYOR

Siyaset 27.03.2024 - 09:35, Güncelleme: 27.03.2024 - 09:35
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'YE DESTEK ARTIYOR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti, Çayırova ilçesinde mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi tekrar belediye başkan adayı gösterdi. Bu karar, Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları ve partililer arasında pek olumlu karşılanmazken, seçim sandığında oy kullanma tercihlerine yönelik bir takım sıkıntılarıda beraberinde getirdi.. Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'de bu kararı beğenmedi ve  "yarışta ben de varım" diyerek, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı oldu. Şevki Demirci'ye Saadet ve Gelecek Partisi yöneticilerinden ve parti tabanlarından da büyük destek gelirken, DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ise yönetimiyle birlikte partilerinden istifa ederek, Şevki Demirci'nin yanında saf tuttular.. Ak Parti Çayırova tabanında Bünyamin Çiftçi'nin tekrar başkan adayı gösterilmesine karşı olanların ise tepkilerini sandıkta gösterecekleri konuşuluyor. Çayırov'nın tüm mahallelerine hane ve iş yeri ziyaretlerinde bulunan Şevki Demirci, hemşeri derneklerini ziyaret etmeyi de ihmal etmezken, dün akşam gittiği Çayırova Gümüşhaneliler Derneğinde çok yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.. Şevki Demirci o coşkulu anları sosyal medyadann "Anadolu’nun güzel şehri Gümüşhane’mizin, özü sözü bir insanlarıyla, Çayırova Gümüşhaneliler Derneği’nde bir araya geldik. Müthiş karşılamaları ve destekleri için tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime teşekkür ederim. İYİ ki varsınız. Her şey iyi olacak. Çayırova için iyi olacak" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti, Çayırova ilçesinde mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'yi tekrar belediye başkan adayı gösterdi. Bu karar, Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları ve partililer arasında pek olumlu karşılanmazken, seçim sandığında oy kullanma tercihlerine yönelik bir takım sıkıntılarıda beraberinde getirdi..

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci'de bu kararı beğenmedi ve  "yarışta ben de varım" diyerek, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı oldu. Şevki Demirci'ye Saadet ve Gelecek Partisi yöneticilerinden ve parti tabanlarından da büyük destek gelirken, DEVA Partisi Çayırova ilçe başkanı Mehmet Saraç ise yönetimiyle birlikte partilerinden istifa ederek, Şevki Demirci'nin yanında saf tuttular..

Ak Parti Çayırova tabanında Bünyamin Çiftçi'nin tekrar başkan adayı gösterilmesine karşı olanların ise tepkilerini sandıkta gösterecekleri konuşuluyor.

Çayırov'nın tüm mahallelerine hane ve iş yeri ziyaretlerinde bulunan Şevki Demirci, hemşeri derneklerini ziyaret etmeyi de ihmal etmezken, dün akşam gittiği Çayırova Gümüşhaneliler Derneğinde çok yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılandı..

Şevki Demirci o coşkulu anları sosyal medyadann "Anadolu’nun güzel şehri Gümüşhane’mizin, özü sözü bir insanlarıyla, Çayırova Gümüşhaneliler Derneği’nde bir araya geldik. Müthiş karşılamaları ve destekleri için tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime teşekkür ederim. İYİ ki varsınız. Her şey iyi olacak. Çayırova için iyi olacak" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.