ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN ÇAYIROVA İÇİN ADAYLIK SİNYALİ GELDİ

Siyaset 02.02.2024 - 08:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 08:08
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN ÇAYIROVA İÇİN ADAYLIK SİNYALİ GELDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin 2024 yerel seçimlerinde, Belediye başkan adayı olarak seçimlere girmek istediği siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilirken, Şevki Demirci ise her geçen gün sayısını yükselttiği ziyaret, ziyaretçi ve görüşme performansı, bu adaylık iddiasını kesin olarak doğrular bir nitelik sergiliyordu.. YSK'ya belediye başkan adaylık başvuru süresinin sona ermesine sayıl günler kala Şevki Demirci dün akşam sosyal medya sayfasından "Pes Etme. Allah-u Teala herkesin içinde yarım kalanı tamamlayacaktır…" paylaşımı geldi.. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, o seçimlerde bağımsız veya bir başka partiden aday olmamış ama "Bu iş burada bitmedi, bir daha ki seçimlerde görüşeceğiz"  demişti.. Siyaset kulislerinde ise Şevki Demirci'nin İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin 2024 yerel seçimlerinde, Belediye başkan adayı olarak seçimlere girmek istediği siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilirken, Şevki Demirci ise her geçen gün sayısını yükselttiği ziyaret, ziyaretçi ve görüşme performansı, bu adaylık iddiasını kesin olarak doğrular bir nitelik sergiliyordu..

YSK'ya belediye başkan adaylık başvuru süresinin sona ermesine sayıl günler kala Şevki Demirci dün akşam sosyal medya sayfasından "Pes Etme. Allah-u Teala herkesin içinde yarım kalanı tamamlayacaktır…" paylaşımı geldi..

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, o seçimlerde bağımsız veya bir başka partiden aday olmamış ama "Bu iş burada bitmedi, bir daha ki seçimlerde görüşeceğiz"  demişti..

Siyaset kulislerinde ise Şevki Demirci'nin İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.