ŞEVKİ DEMİRCİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Dünya 03.02.2024 - 19:09, Güncelleme: 03.02.2024 - 19:09
 

ŞEVKİ DEMİRCİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin 2024 yerel seçimlerinde, Belediye başkan adayı olarak seçimlere girmek istediği siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilirken, Şevki Demirci ise her geçen gün sayısını yükselttiği ziyaret, ziyaretçi ve görüşme performansı, bu adaylık iddiasını kesin olarak doğrular bir nitelik sergiliyordu.. YSK'ya belediye başkan adaylık başvuru süresinin sona ermesine sayılı günler kala Şevki Demirci geç6tiğimiz gün sosyal medya sayfasından "Pes Etme. Allah-u Teala herkesin içinde yarım kalanı tamamlayacaktır…" paylaşımı geldi.. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, o seçimlerde bağımsız veya bir başka partiden aday olmamış ama "Bu iş burada bitmedi, bir daha ki seçimlerde görüşeceğiz"  demişti.. ŞEVKİ DEMİRCİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ Ve bu akşam Şevki Demirci'den beklenen Çayırova Belediye Başkan adaylık açıklaması geldi. Şevki Demirci, İYİ Partiden belediye başkan adayı olacağını sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "ÖZLEM BİTİYOR.. Haydi Bismillah.. Çayırova’mızda ; halkımızın hizmetine sunduğumuz ve sunacağımız hizmet kervanını tekrar yola çıkarmak üzere Çayırova Belediye Başkan Adaylığımızı açıklayacağımız Basın toplantımıza tüm Çayırovalı Hemşehrilerimizi Pazar günü /Saat 14 ;00 de İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı önünde buluşmaya davet ediyorum. #çayırovanınmimarı #çayırovanınadayı"
KOCAELİ HABERİ

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci’nin 2024 yerel seçimlerinde, Belediye başkan adayı olarak seçimlere girmek istediği siyaset kulislerinde yüksek sesle dillendirilirken, Şevki Demirci ise her geçen gün sayısını yükselttiği ziyaret, ziyaretçi ve görüşme performansı, bu adaylık iddiasını kesin olarak doğrular bir nitelik sergiliyordu..

YSK'ya belediye başkan adaylık başvuru süresinin sona ermesine sayılı günler kala Şevki Demirci geç6tiğimiz gün sosyal medya sayfasından "Pes Etme. Allah-u Teala herkesin içinde yarım kalanı tamamlayacaktır…" paylaşımı geldi..

2019 yerel seçimlerinde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Şevki Demirci, o seçimlerde bağımsız veya bir başka partiden aday olmamış ama "Bu iş burada bitmedi, bir daha ki seçimlerde görüşeceğiz"  demişti..

ŞEVKİ DEMİRCİ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

Ve bu akşam Şevki Demirci'den beklenen Çayırova Belediye Başkan adaylık açıklaması geldi. Şevki Demirci, İYİ Partiden belediye başkan adayı olacağını sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"ÖZLEM BİTİYOR..
Haydi Bismillah..

Çayırova’mızda ;
halkımızın hizmetine sunduğumuz ve sunacağımız hizmet kervanını tekrar yola çıkarmak üzere
Çayırova Belediye Başkan Adaylığımızı açıklayacağımız
Basın toplantımıza tüm Çayırovalı Hemşehrilerimizi
Pazar günü /Saat 14 ;00 de
İYİ Parti Çayırova ilçe başkanlığı önünde buluşmaya davet ediyorum.
#çayırovanınmimarı
#çayırovanınadayı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.