ŞEVKİ DEMİRCİ AK PARTİLİ YEŞİLKAYA AİLESİNE GİTTİ

Siyaset 10.02.2024 - 13:48, Güncelleme: 10.02.2024 - 13:48
 

ŞEVKİ DEMİRCİ AK PARTİLİ YEŞİLKAYA AİLESİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Çayırova Belediye başkan adayı ve Çayırova önceki dönem belediya başkanı Şevki Demirci, Çayırova siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti Çayırova Belediye eski meclis üyesi Hamdi Yeşilkaya'yı özel işyerinde ziyaret etti.. Ak Parti çayırova eski gençlik kolları başkanı Muhammed Yeşilkaya'nın babası Hamdi Yeşilkaya ve aile fertleri ile Çayırova siyaseti üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Şevki Demirci o anları sosyal medyadan "Çayırova Kanaat önderlerinden Hamdi Yeşilkaya ve ailesini iş yerlerinde ziyarette bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür ederiz." sözleri il epaylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Çayırova Belediye başkan adayı ve Çayırova önceki dönem belediya başkanı Şevki Demirci, Çayırova siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan Ak Parti Çayırova Belediye eski meclis üyesi Hamdi Yeşilkaya'yı özel işyerinde ziyaret etti..

Ak Parti çayırova eski gençlik kolları başkanı Muhammed Yeşilkaya'nın babası Hamdi Yeşilkaya ve aile fertleri ile Çayırova siyaseti üzerine koyu bir sohbet gerçekleştiren Şevki Demirci o anları sosyal medyadan "Çayırova Kanaat önderlerinden Hamdi Yeşilkaya ve ailesini iş yerlerinde ziyarette bulunduk. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür ederiz." sözleri il epaylaştı..  
Bir 2 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.