SELÇUK BAYRAKTAR'DAN DUYGUSAL VİDEO PAYLAŞIMI

Yaşam 18.10.2022 - 15:12, Güncelleme: 18.10.2022 - 15:25
 

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN DUYGUSAL VİDEO PAYLAŞIMI

kocaeli haberi
Savunma sanayimizde önemli bir yerei olan İHA ve SİHA'ların üreticisi BAYKAR A.Ş. bugün "MilliTeknolojiHamlesi'nin öncüsü, milli ve özgün eserlerimizin fikir ve tasarım babası, kurucumuz ve ilham kaynağımız #ÖzdemirBayraktar'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz." paylaşımında bulunarak kurcuları Özdemir Bayraktar'ı andı.. Özdemir Bayraktar'ın oğlu ve BAYKAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Seçuk Bayraktar'da bu paylaşımı "Baba, dost, dava arkadaşı, rehber… Burada kalan süremizde senin ardından akıncılar gibi dört nala Kızılelma'ya... Yakında tekrar görüşmek, engin yaylalarda seninle birlikte yine fırtına gibi esmek dileğiyle, Mekanın cennet, Ruhun şâd olsun..." sözleri ile tekrar paylaştı..  
kocaeli haberi

Savunma sanayimizde önemli bir yerei olan İHA ve SİHA'ların üreticisi BAYKAR A.Ş. bugün "MilliTeknolojiHamlesi'nin öncüsü, milli ve özgün eserlerimizin fikir ve tasarım babası, kurucumuz ve ilham kaynağımız #ÖzdemirBayraktar'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz." paylaşımında bulunarak kurcuları Özdemir Bayraktar'ı andı..

Özdemir Bayraktar'ın oğlu ve BAYKAR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Seçuk Bayraktar'da bu paylaşımı "Baba, dost, dava arkadaşı, rehber… Burada kalan süremizde senin ardından akıncılar gibi dört nala Kızılelma'ya... Yakında tekrar görüşmek, engin yaylalarda seninle birlikte yine fırtına gibi esmek dileğiyle, Mekanın cennet, Ruhun şâd olsun..." sözleri ile tekrar paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.