''SAVAŞ ÖZDEMİR ÇAYIROVA'DA SÜRPRİZ YAPACAK''

Siyaset 21.01.2024 - 11:45, Güncelleme: 21.01.2024 - 11:45
 

''SAVAŞ ÖZDEMİR ÇAYIROVA'DA SÜRPRİZ YAPACAK''

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı gösterilecek isim için nefesler tutulmuş bir şekilde heyecanlı bekleyiş devam ederken, Ak Parti Çayırova siyaset kulislerinde ise Belediye Başkan aday adaylığı için birbirinden farklı isimler konuşuluyor. Çayırova siysaet kulislerinde, belediye başkan adaylığı için sıklıkla konuşulan isimlerden birisi de Savaş Özdemir oldu.  Çayırova'de Savaş Özdemir için "Bu seçimin sürprizi olabilir" yorumları yapılırken, Özdemir'in de yakın çevresine "Bu dönem  Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı kesinlikle benim" dediği öğrenildi. Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı.  Savaş Özdemir aday adaylığı için gazetemize yaptığı açıklamada "Çayırova'da yaşayan her kesimden, her şehirliden insanlarımızın desteği var arkamda. Çünkü gerek Çayırova'da ki tüm yaşantım gerekse de Çayırova Belediye başkan yardımcılık görevim boyunca hep onlarla birlikte idim, hep yanlarında oldum. İyi ve kötü günlerinde, acı ve tatlı anları hep birlikte paylaştık. Onlara karşı mahçup olacak hiç bir hareketimiz olmadı. Dolayısı ile belediye başkan adaylığımda girilecek bir seçimde, Ak Partinin en yüksek oy aldığı ilçe oluruz Allah'ın izni ile" demşti.
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı gösterilecek isim için nefesler tutulmuş bir şekilde heyecanlı bekleyiş devam ederken, Ak Parti Çayırova siyaset kulislerinde ise Belediye Başkan aday adaylığı için birbirinden farklı isimler konuşuluyor.

Çayırova siysaet kulislerinde, belediye başkan adaylığı için sıklıkla konuşulan isimlerden birisi de Savaş Özdemir oldu. 

Çayırova'de Savaş Özdemir için "Bu seçimin sürprizi olabilir" yorumları yapılırken, Özdemir'in de yakın çevresine "Bu dönem  Ak Parti Çayırova Belediye başkan adayı kesinlikle benim" dediği öğrenildi.

Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Bölgesinde yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdır topluluğunun en önde gelen isimlerinden birisi olan Çayırovalı iş ve siyaset insanı Savaş Özdemir,  2004-2009 yılları arasında Çayırova Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştı.

 Savaş Özdemir aday adaylığı için gazetemize yaptığı açıklamada "Çayırova'da yaşayan her kesimden, her şehirliden insanlarımızın desteği var arkamda. Çünkü gerek Çayırova'da ki tüm yaşantım gerekse de Çayırova Belediye başkan yardımcılık görevim boyunca hep onlarla birlikte idim, hep yanlarında oldum. İyi ve kötü günlerinde, acı ve tatlı anları hep birlikte paylaştık. Onlara karşı mahçup olacak hiç bir hareketimiz olmadı. Dolayısı ile belediye başkan adaylığımda girilecek bir seçimde, Ak Partinin en yüksek oy aldığı ilçe oluruz Allah'ın izni ile" demşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.