'Sanayi, Su Buluşması' iki Bakanın Katılımıyla Gerçekleştirildi

Güncel 02.02.2024 - 17:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 17:55
 

'Sanayi, Su Buluşması' iki Bakanın Katılımıyla Gerçekleştirildi

KOCAELİ HABERİ
Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi – Su Buluşması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır ile Tarım,  Orman Bakanı  İbrahim Yumaklı‘nın ve Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde suyumuzu korumaya yönelik ‘Su Verimliliği Seferberliği’ başlatılmıştı. Bugün de Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında sanayide su verimliliğine ilişkin protokollerin imzaları atıldı.  Endüstriyel Su Verimliliği video gösteriminin ardından başlayan toplantı, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever’in açılış konuşmaları ve protokol üyelerinin günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi – Su Buluşması iş birliği protokolünün imzaları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından atıldı.  Protokolün imzalanmasının ardından  ‘Su Verimliliği Yönetim Sistemi Belgesi’ Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü adına Konya Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Uzbaş’a verildi. Program; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Vali Seddar Yavuz’un protokol üyeleri ile birlikte Fuaye alnında kurulan standları gezmesi ile sona erdi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Çetin Ali Dönmez, Sanayi Genel Müdürü İlker Murat Ar, Konya Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Uzbaş,  DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Ahmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Burkay, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,  OSBÜK Genel Sekreteri Fatih Sosyal, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen,  KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Vali Yardımcıları, bakanlık yetkilileri,  il müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve  davetliler katıldı. 
KOCAELİ HABERİ

Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi – Su Buluşması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mehmet Fatih Kacır ile Tarım,  Orman Bakanı  İbrahim Yumaklı‘nın ve Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde suyumuzu korumaya yönelik ‘Su Verimliliği Seferberliği’ başlatılmıştı. Bugün de Tarım ve Orman Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında sanayide su verimliliğine ilişkin protokollerin imzaları atıldı. 

Endüstriyel Su Verimliliği video gösteriminin ardından başlayan toplantı, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever’in açılış konuşmaları ve protokol üyelerinin günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından Su Verimliliği Seferberliği: Sanayi – Su Buluşması iş birliği protokolünün imzaları Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından atıldı. 

Protokolün imzalanmasının ardından  ‘Su Verimliliği Yönetim Sistemi Belgesi’ Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü adına Konya Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Uzbaş’a verildi.

Program; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Vali Seddar Yavuz’un protokol üyeleri ile birlikte Fuaye alnında kurulan standları gezmesi ile sona erdi.

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Çetin Ali Dönmez, Sanayi Genel Müdürü İlker Murat Ar, Konya Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Uzbaş,  DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürü Abdullah Başar, Kalkınma Ajansı Genel Müdürü Ahmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Burkay, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık,  OSBÜK Genel Sekreteri Fatih Sosyal, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Erkam Tüzgen,  KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Vali Yardımcıları, bakanlık yetkilileri,  il müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve  davetliler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.