ŞAMİL TAHMAZ TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİ

Güncel 07.06.2024 - 16:47, Güncelleme: 07.06.2024 - 16:47
 

ŞAMİL TAHMAZ TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİ

KOCAELİ HABERİ
Türk sanayisinin ve Kocaeli'nin en önemli Sanayi Kuruluşlarından birisi olan  PİMTAŞ Plastik SAN. ve TİC. A.Ş'nin Gebze'de ki tesislerinde 6 Haziran 2024 tarihinde 17.55 saatinde yaşanan küçük çaplı yangının kısa sürede söndürülmesi sonrasında PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, yangının söndürülmesinde emeği olan her kurum ve kişiye bir teşekkür mesajı gönderdi.. Şamil Tahmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; YANGINDA MÜDAHALE EDEN KAMU VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. Sayın yetkililer ve değerli çalışanlarımız firmamız, PİMTAŞ Plastik SAN. ve TİC. A.Ş. olarak 6 Haziran 2024 tarihinde 17.55 saatinde yaşadığımız küçük çaplı yangında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere en içten teşekkürlerimizi sunarız. Yangının büyümeden ve ciddi bir zarara yol açmadan söndürülmesi, sizin hızlı ve etkin müdahaleniz sayesinde mümkün olmuştur. Gebze Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Gebze Belediyesi, Pelitli Jandarma Komutanlığı, GEPOSB, GOSB ve Gebze İtfaiye ekipleri olarak, olay anında sağladığınız hızlı ve profosyonel destek firmamız için büyük bir güven ve memnuniyet kaynağı olmuştur. Aynı şekilde yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen değerli çalışanlarımızı etkin çabaları, bu zorlu sürecin en az hasarlı atlatılmasında büyük rol oynamıştır. Sizlerin ve ekiplerimizin sağladığı bu değerli destek için minnettarız. İşbirliğimizin ve üstün çabalarınızın her zaman yanınızda olduğunu bilmek bizlere güven ve huzur vermektedir. Bu vesileyle, firmamız adına hepinize bir kez daha teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz
KOCAELİ HABERİ

Türk sanayisinin ve Kocaeli'nin en önemli Sanayi Kuruluşlarından birisi olan  PİMTAŞ Plastik SAN. ve TİC. A.Ş'nin Gebze'de ki tesislerinde 6 Haziran 2024 tarihinde 17.55 saatinde yaşanan küçük çaplı yangının kısa sürede söndürülmesi sonrasında PİMTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, yangının söndürülmesinde emeği olan her kurum ve kişiye bir teşekkür mesajı gönderdi..

Şamil Tahmaz mesajında şu ifadelere yer verdi;

YANGINDA MÜDAHALE EDEN KAMU VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Sayın yetkililer ve değerli çalışanlarımız firmamız, PİMTAŞ Plastik SAN. ve TİC. A.Ş. olarak 6 Haziran 2024 tarihinde 17.55 saatinde yaşadığımız küçük çaplı yangında göstermiş olduğunuz üstün gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere en içten teşekkürlerimizi sunarız. Yangının büyümeden ve ciddi bir zarara yol açmadan söndürülmesi, sizin hızlı ve etkin müdahaleniz sayesinde mümkün olmuştur.

Gebze Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Gebze Belediyesi, Pelitli Jandarma Komutanlığı, GEPOSB, GOSB ve Gebze İtfaiye ekipleri olarak, olay anında sağladığınız hızlı ve profosyonel destek firmamız için büyük bir güven ve memnuniyet kaynağı olmuştur. Aynı şekilde yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen değerli çalışanlarımızı etkin çabaları, bu zorlu sürecin en az hasarlı atlatılmasında büyük rol oynamıştır. Sizlerin ve ekiplerimizin sağladığı bu değerli destek için minnettarız.

İşbirliğimizin ve üstün çabalarınızın her zaman yanınızda olduğunu bilmek bizlere güven ve huzur vermektedir. Bu vesileyle, firmamız adına hepinize bir kez daha teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla.

Yönetim Kurulu Başkanı
Şamil Tahmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.