ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ

Siyaset 02.02.2024 - 10:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 14:34
 

ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli’de ilçe belediye başkan adayları 3 Şubat 2024 Cumartesi günü İzmit’te, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da katılım sağlayacağı, İzmit Seka Park içinde bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 12.00’de ki aday tanıtım programında açıklanacak.. DİLOVASI'NDAN HALİT YAŞAR İL BAŞKANLIĞINA ÇAĞRILDI Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylarından birisi olan Dilovası eski belediye başkanı Halit Yaşar bugün Ak Parti Kocaeli il başkanlığıan çağrıldığı iddia edildi. İddiaya göre Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus dün gece Halit Yaşar’ı arayarak, bugün Cuma namazından önce il teşkilat binasına gelmesini istemiş. Bu haber siyaset kulislerinde "aday da gösterilebilir ama muhtemelen aday açıklandıktan sonra Dilovası'nın sözü geçen bir büyüğü olarak, Ak parti içi kargaşanın önüne geçmesi de istenebilir" şeklinde yorumlandı.. ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla bugün Kocaeli'de sanayiciler ile imzalanan “Su seferberliği” protokolü nedeni ile yukarda iddia edilen İl Başkanı Şahin Talus ve Halit Yaşar arasında bir görüşme gerçekleşmedi. Böyle bir görüşmenin de olmayacağı öğrenildi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli’de ilçe belediye başkan adayları 3 Şubat 2024 Cumartesi günü İzmit’te, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da katılım sağlayacağı, İzmit Seka Park içinde bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 12.00’de ki aday tanıtım programında açıklanacak..

DİLOVASI'NDAN HALİT YAŞAR İL BAŞKANLIĞINA ÇAĞRILDI
Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylarından birisi olan Dilovası eski belediye başkanı Halit Yaşar bugün Ak Parti Kocaeli il başkanlığıan çağrıldığı iddia edildi.

İddiaya göre Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus dün gece Halit Yaşar’ı arayarak, bugün Cuma namazından önce il teşkilat binasına gelmesini istemiş.

Bu haber siyaset kulislerinde "aday da gösterilebilir ama muhtemelen aday açıklandıktan sonra Dilovası'nın sözü geçen bir büyüğü olarak, Ak parti içi kargaşanın önüne geçmesi de istenebilir" şeklinde yorumlandı..

ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ

Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla bugün Kocaeli'de sanayiciler ile imzalanan “Su seferberliği” protokolü nedeni ile yukarda iddia edilen İl Başkanı Şahin Talus ve Halit Yaşar arasında bir görüşme gerçekleşmedi. Böyle bir görüşmenin de olmayacağı öğrenildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Dilovalı
(02.02.2024 12:10 - #1181)
Sizce halit yaşar olmadan secim kazanılabilr mi ozaman Halit yaşar başkan olsun
Dilovasi Halit yasar daha yazık 2004 bu yana hep adaysın bir türlü vermiyorlar orada işin ne var sen başkabir partiden aday ol o teşkilat içindekilerle iyi bilirsin ne olduklarını belediyeye yeni yönetim ve yeni yüzlerle oluşum olur rahmetli ercan dalkilic yanında duran muhalefet insanlariylsda bir kısmı yanında durar siyaset yapar o zaman yol yurursun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.