SADIK GÜVENÇ'E ÖYLE BİR DESTEK GELDİ Kİ...

Siyaset 24.02.2024 - 08:31, Güncelleme: 24.02.2024 - 08:31
 

SADIK GÜVENÇ'E ÖYLE BİR DESTEK GELDİ Kİ...

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin yerlisi siyasetçilerden Tavşanlı köylü Sadık Güvenç İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı olduğu günden beri kendisine en büyük destek Gebze'nin köylerinden geldi.. Gebze'nin köylerinden oluşan kalabalık bir genç gurubu dün akşam, Gebze'ye gelerek Sadık Güvenç'i Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret ettiler. Gençlerin bu ilgi ve destek ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Sadık Güvenç o anları sosyal medyadan "Gebze Köylerimizden Genç Kardeşlerimiz SKM Ofisimize sürpriz ziyarette bulundular. Onların bu sürpriz ziyareti bizleri gerçekten çok duygulandırdı. Bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin yerlisi siyasetçilerden Tavşanlı köylü Sadık Güvenç İYİ Parti Gebze Belediye Başkan adayı olduğu günden beri kendisine en büyük destek Gebze'nin köylerinden geldi..

Gebze'nin köylerinden oluşan kalabalık bir genç gurubu dün akşam, Gebze'ye gelerek Sadık Güvenç'i Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyaret ettiler. Gençlerin bu ilgi ve destek ziyaretinden dolayı çok mutlu olan Sadık Güvenç o anları sosyal medyadan "Gebze Köylerimizden Genç Kardeşlerimiz SKM Ofisimize sürpriz ziyarette bulundular. Onların bu sürpriz ziyareti bizleri gerçekten çok duygulandırdı. Bizlere vermiş oldukları desteklerden ötürü hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.