ŞABAN ATALI'DA GEBZE BELEDİYESİ YOLUNDA

Siyaset 05.02.2024 - 17:08, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:08
 

ŞABAN ATALI'DA GEBZE BELEDİYESİ YOLUNDA

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı, Gebze Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu.. Meclis üyeliği dosyasını SP Gebze İlçe Başkanı Mustaf Türel'e teslim eden Şaban Atalı o anları sosyal medyadan "Saadet iş başına. Haydi bismillah. Meclis üyesi aday adaylığı ." notu ile paylaştı.. Şaban Atalı kimdir? 1965 Trabzon Sürmene doğumlu olup,1966 yılından itibaren Gebze'de ikamet etmektedir. 1985'ten günümüze Milli Görüşün Refah Partisi,Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin tüm teşkilatlarında, tüm birimlerinde görev almıştır. Gebze İHL menşeili olup, Millî Görüşün Milko Kuruluşu olan ASKON Gebze Şube Başkanlığını üst düzeyde başarı ile yapmıştır. Gebze'de bir çok sivil toplum kuruluşlarında üye ve yöneci konumlarında bulunmuşolan Şaban Atalı evli ve 3 çocuk babasıdır. 
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı, Gebze Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundu..

Meclis üyeliği dosyasını SP Gebze İlçe Başkanı Mustaf Türel'e teslim eden Şaban Atalı o anları sosyal medyadan "Saadet iş başına. Haydi bismillah.
Meclis üyesi aday adaylığı ." notu ile paylaştı..

Şaban Atalı kimdir?
1965 Trabzon Sürmene doğumlu olup,1966 yılından itibaren Gebze'de ikamet etmektedir. 1985'ten günümüze Milli Görüşün Refah Partisi,Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin tüm teşkilatlarında, tüm birimlerinde görev almıştır. Gebze İHL menşeili olup, Millî Görüşün Milko Kuruluşu olan ASKON Gebze Şube Başkanlığını üst düzeyde başarı ile yapmıştır.

Gebze'de bir çok sivil toplum kuruluşlarında üye ve yöneci konumlarında bulunmuşolan Şaban Atalı evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.