SAADET PARTİSİNDEN GEBZE BELEDİYESİNE BİR ADAY DAHA

Siyaset 06.02.2024 - 10:33, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:33
 

SAADET PARTİSİNDEN GEBZE BELEDİYESİNE BİR ADAY DAHA

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkanının kim olacağı henüz belli değilken, dün İlçe Başkanyardımcısı Şaban Atalı ve bugün de diğer ilçe başkan yardımcısı Marif Balıkçı, Gebze Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundular.. Meclis üyeliği dosyasını SP Gebze İlçe Başkanı Mustaf Türel'e teslim eden Marif Balıkçı o anları sosyal medyadan "Saadet iş başına. Haydi bismillah. Meclis üyesi aday adaylığı ." notu ile paylaştı.. Marif Balıkçı Kimdir 1969 yılında Ardahan'ın balıkçılar köyünde doğdu. İlk orta ve lise tahsillerini Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaptı. 1985 yılında milli gençlik vakfı ile tanıştı milli gençlik vakfı'nın çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 1989 yılında refah partisi'nde gençlik kolları teşkilatlanma başkanlığı yaptı. 1993 94 yılları arasında Gebze'de son haber gazetesini çıkararak basın yayın hayatına giriş yaptı. 1985 90 yılları arasında aktif olarak Uzakdoğu sporlarından kung fu ve kick boks dallarında Spor yaptı. Bu spor müsabakalarında Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Sırasıyla Saadet partisi Ardahan il başkanlığı il müfettişliği ve il sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur ayrıca Ardahan milletvekili ve belediye başkan adaylığı görevlerinde de bulunmus olan Balıkçı 2011 yılında Saadet partisi genel idare kurulu üyeliğine secilmistir. Balıkçı halen Gebze Saadet partisi ilçe yönetiminde siyasi İşler başkanı olarak olarak görev yapmaktadır. 
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkanının kim olacağı henüz belli değilken, dün İlçe Başkanyardımcısı Şaban Atalı ve bugün de diğer ilçe başkan yardımcısı Marif Balıkçı, Gebze Belediye Meclis üyeliği için adaylık başvurusunda bulundular..

Meclis üyeliği dosyasını SP Gebze İlçe Başkanı Mustaf Türel'e teslim eden Marif Balıkçı o anları sosyal medyadan "Saadet iş başına. Haydi bismillah.
Meclis üyesi aday adaylığı ." notu ile paylaştı..

Marif Balıkçı Kimdir
1969 yılında Ardahan'ın balıkçılar köyünde doğdu. İlk orta ve lise tahsillerini Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaptı. 1985 yılında milli gençlik vakfı ile tanıştı milli gençlik vakfı'nın çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 1989 yılında refah partisi'nde gençlik kolları teşkilatlanma başkanlığı yaptı. 1993 94 yılları arasında Gebze'de son haber gazetesini çıkararak basın yayın hayatına giriş yaptı. 1985 90 yılları arasında aktif olarak Uzakdoğu sporlarından kung fu ve kick boks dallarında Spor yaptı. Bu spor müsabakalarında Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Sırasıyla Saadet partisi Ardahan il başkanlığı il müfettişliği ve il sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur ayrıca Ardahan milletvekili ve belediye başkan adaylığı görevlerinde de bulunmus olan Balıkçı 2011 yılında Saadet partisi genel idare kurulu üyeliğine secilmistir. Balıkçı halen Gebze Saadet partisi ilçe yönetiminde siyasi İşler başkanı olarak olarak görev yapmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.