SAADET PARTİSİ GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Siyaset 13.02.2024 - 06:03, Güncelleme: 13.02.2024 - 06:03
 

SAADET PARTİSİ GEBZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Saadet Partisi'nin merakla beklenen Gebze Belediye Başkan adayının Mesut Özlem olduğu öğrenildi.. 1994-99 dönemlerinde Ahmet Pembegüllü'nün belediye başkanlığı döneminde Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevinde olan İsmail Özlem'in yeğeni olan Mesut Özlem, Saadet Partisi’nin değişik kademelerinde görev yaptıktan sonra Kocaeli İl Başkan Yardımcısı görevini sürdürmüş ve 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekilliği aday adayı olmuştu.. Kimya Mühendisi olan Mesut Özlem, Polimer Bilim ve Teknolojisi alanında yüksek lisansını tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen, yurt içi ve yurt dışında mühendis ve yönetici olarak çalıştıktan sonra kendi şirketinde iş hayatına devam eden Özlem, evli ve 2 çocuk babasıdır.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Saadet Partisi'nin merakla beklenen Gebze Belediye Başkan adayının Mesut Özlem olduğu öğrenildi..

1994-99 dönemlerinde Ahmet Pembegüllü'nün belediye başkanlığı döneminde Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevinde olan İsmail Özlem'in yeğeni olan Mesut Özlem, Saadet Partisi’nin değişik kademelerinde görev yaptıktan sonra Kocaeli İl Başkan Yardımcısı görevini sürdürmüş ve 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Kocaeli milletvekilliği aday adayı olmuştu..

Kimya Mühendisi olan Mesut Özlem, Polimer Bilim ve Teknolojisi alanında yüksek lisansını tamamladı. İyi derecede İngilizce bilen, yurt içi ve yurt dışında mühendis ve yönetici olarak çalıştıktan sonra kendi şirketinde iş hayatına devam eden Özlem, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.