RECEP KAYA'DAN SEÇİMLER İÇİN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Siyaset 01.04.2024 - 21:06, Güncelleme: 01.04.2024 - 21:06
 

RECEP KAYA'DAN SEÇİMLER İÇİN İLK AÇIKLAMA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze Belediye Başkanlığı seçiminde sandıklardaki oyların tamamı sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ak Partili mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tekrar belediye başkanı seçildi. Oy sayım sonuçları şöyle; Ak Parti Zinnur Büyükgöz yüzde 39,94  75,003 oy İYİ Parti sadık Güvenç yüzde 19,99  40,588 oy TİP Erkan Baş yüzde 19.92  40,438 oy YRP Kmail Ergün yüzde 0,95 22,227 oy Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze'de alınan bu seçim galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Rabbimizin Takdiri, Halkımızın kararı hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Seçim sonuçları İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Verilen mesajı alacağız, Milletimizin gönlüne girebilmek için her zamankinden çok daha fazla çalışacağız. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sadakatle, gösterdiği hedeflere ulaşmak için var güçlümüzle gayret edeceğiz. Biz bu Ülkeyi ve Milletimizi karşılıksız sevdik, sevgimiz ve saygımız eksilmeden artarak devam edecektir. Durmak yok yola devam."
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Gebze Belediye Başkanlığı seçiminde sandıklardaki oyların tamamı sayıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Ak Partili mevcut belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tekrar belediye başkanı seçildi.

Oy sayım sonuçları şöyle;
Ak Parti Zinnur Büyükgöz yüzde 39,94  75,003 oy
İYİ Parti sadık Güvenç yüzde 19,99  40,588 oy
TİP Erkan Baş yüzde 19.92  40,438 oy
YRP Kmail Ergün yüzde 0,95 22,227 oy

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze'de alınan bu seçim galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Rabbimizin Takdiri, Halkımızın kararı hakkımızda hayırlı olsun inşallah. Seçim sonuçları İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun. Verilen mesajı alacağız, Milletimizin gönlüne girebilmek için her zamankinden çok daha fazla çalışacağız.

Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sadakatle, gösterdiği hedeflere ulaşmak için var güçlümüzle gayret edeceğiz. Biz bu Ülkeyi ve Milletimizi karşılıksız sevdik, sevgimiz ve saygımız eksilmeden artarak devam edecektir. Durmak yok yola devam."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sirket calisani
(02.04.2024 00:24 - #1224)
Pes ya bu ne piskinlik gecen secimlerde 51.7 almissin simdi 36 aliyosun seviniyosin bu is istifaya kadar gider demedi deme
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.