RAMAZAN ÖMEROĞLU'NU NASIL BİLDİK? Ömeroğlu'na kim destek verdi?

Siyaset 05.02.2024 - 09:59, Güncelleme: 05.02.2024 - 09:59
 

RAMAZAN ÖMEROĞLU'NU NASIL BİLDİK? Ömeroğlu'na kim destek verdi?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
24 Ekim 2023 tarihinde "AK PARTİ DİLOVASI'NDA SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI" manşeti ile yayınladığımız haberde, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olarak Ramazan Ömeroğlu ismini yazdığımız zaman, Kocaeli, Gebze ve Dilovası siyaset kulisleri çok fena sallanmış ve "nereden çıktık bu isim" diye bize telefon açıp soranlar olmuştu.. Bizim bu haberimize "olmaz öyle şey" diyenler olduğu gibi bu ismi önemsemeyenler de olmuştu. Biz isimden emindik çünkü haber kaynağımız bize "Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ramazan Ömeroğlu'nun Dilovası belediye başkan adayı olmasını istiyor ve gücünün son noktasına kadar bu işin gerçekleşmesi için uğraşacak" demişti.. Ramazan Ömeroğlu bu haberimiz üzerine o gün bizi arayarak "Benim böyle bir sürpriz adaylık konusunda tam bir bilgim yok ama siz yayınladığınıza göre vardır bir bildiğiniz" demişti.  Ve geçtiğimiz gün Ak Parti Dilovası Belediye başkan adayı olarak Ramazan Ömeroğlu ismi açıklanınca, siyasetle ilgili olan herkesin akllına dört ay önce bizim yaptığımız o "Ak Parti Dilovasına sürpriz Ramazan Ömeroğlu" haberi geldi.. İşte o "AK PARTİ DİLOVASI'NDA SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI" haberimizi okumak için tıklayınız İşte o haberde yer alan ifadeler; 2024 yerel seçimleri için Dilovası'ında mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in tekrar başkan adayı olmak istediği ve bunun için her türlü çabayı verdiği biliniyor. Ak Parti'den ismi Dilovası belediye başkan adaylığı için konuşulan diğer isimler ise Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İi Yönetiminden istifa eden Osman Akbulut ve Dilovası önceki dönem belediye başkanı Ali Toltar olarak kulislerde yer alıyor.. Ak Parti Dilovası siyaset kulisleri bu dört isim üzerinde değerlendirmelere ve yorumlar yaparken geçtiğimiz gün Ramaza Ömeroğlu ismi gündeme bomba gibi düştü.. Dilovası'nın ilçe olmadan önce Ak Parti Dilovası kurucu belde başkanı olarak siyaset adım atan Ramazan Ömeroğlu daha sonra ilçe ve il yönetim kademelerinde parti görevlerinde bulunmuştu.  Aslen Ağrı'nın Hamur ilçesi doğumlu olan Ramazan Ömeroğlu, Dilovası'ında geniş bir çevreye sahip, tanınan ve sevilen bir isim olarak biliniyor.  Ramazan Ömeroğlu geçtiğimiz hafta sonu Dilovası'na gelerek "Yeni Anayasa" konusunda konfernas vern Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum ile fotoğraf karesinde yer almıştı.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

24 Ekim 2023 tarihinde "AK PARTİ DİLOVASI'NDA SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI" manşeti ile yayınladığımız haberde, Ak Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olarak Ramazan Ömeroğlu ismini yazdığımız zaman, Kocaeli, Gebze ve Dilovası siyaset kulisleri çok fena sallanmış ve "nereden çıktık bu isim" diye bize telefon açıp soranlar olmuştu..

Bizim bu haberimize "olmaz öyle şey" diyenler olduğu gibi bu ismi önemsemeyenler de olmuştu. Biz isimden emindik çünkü haber kaynağımız bize "Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ramazan Ömeroğlu'nun Dilovası belediye başkan adayı olmasını istiyor ve gücünün son noktasına kadar bu işin gerçekleşmesi için uğraşacak" demişti..

Ramazan Ömeroğlu bu haberimiz üzerine o gün bizi arayarak "Benim böyle bir sürpriz adaylık konusunda tam bir bilgim yok ama siz yayınladığınıza göre vardır bir bildiğiniz" demişti. 

Ve geçtiğimiz gün Ak Parti Dilovası Belediye başkan adayı olarak Ramazan Ömeroğlu ismi açıklanınca, siyasetle ilgili olan herkesin akllına dört ay önce bizim yaptığımız o "Ak Parti Dilovasına sürpriz Ramazan Ömeroğlu" haberi geldi..

İşte o "AK PARTİ DİLOVASI'NDA SÜRPRİZ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI" haberimizi okumak için tıklayınız

İşte o haberde yer alan ifadeler;
2024 yerel seçimleri için Dilovası'ında mevcut belediye başkanı Hamza Şayir'in tekrar başkan adayı olmak istediği ve bunun için her türlü çabayı verdiği biliniyor. Ak Parti'den ismi Dilovası belediye başkan adaylığı için konuşulan diğer isimler ise Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İi Yönetiminden istifa eden Osman Akbulut ve Dilovası önceki dönem belediye başkanı Ali Toltar olarak kulislerde yer alıyor..

Ak Parti Dilovası siyaset kulisleri bu dört isim üzerinde değerlendirmelere ve yorumlar yaparken geçtiğimiz gün Ramaza Ömeroğlu ismi gündeme bomba gibi düştü..

Dilovası'nın ilçe olmadan önce Ak Parti Dilovası kurucu belde başkanı olarak siyaset adım atan Ramazan Ömeroğlu daha sonra ilçe ve il yönetim kademelerinde parti görevlerinde bulunmuştu.  Aslen Ağrı'nın Hamur ilçesi doğumlu olan Ramazan Ömeroğlu, Dilovası'ında geniş bir çevreye sahip, tanınan ve sevilen bir isim olarak biliniyor. 

Ramazan Ömeroğlu geçtiğimiz hafta sonu Dilovası'na gelerek "Yeni Anayasa" konusunda konfernas vern Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum ile fotoğraf karesinde yer almıştı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.