PİMTAŞ'IN ETKİNLİĞİNE HASAN SOBA'DA KATILDI

İlçeler 29.05.2024 - 03:55, Güncelleme: 29.05.2024 - 03:59
 

PİMTAŞ'IN ETKİNLİĞİNE HASAN SOBA'DA KATILDI

KOCAELİ HABERİ
 PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz,  LC Waikiki E-Ticaret Ceo'su Ömer Barbaros Yiş'i Gebze Pelitli'de ki fabrikasının konferans salonunda ağırlayarak, sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile buluşturdu..  PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonu ile gerçekleştirilen bu buluşmaya çok sayda davetlinin yanısıra ocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba'da katılım sağlayarak Ömer Barabaros Yiş'i dinledi ve  PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz ile birlikte Yiş'e günün anlamına plaket takdimnde bulundu.. PİMTAŞ AŞ'nin bu etkinliğine davetli olarak katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "Bugün PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonuyla, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmak üzere Gebzemize gelen LC Waikiki E-Ticaret CEO'su ve yönetim kurulu üyesi Sn. Ömer Barbaros YİŞ’ in konferansındaydık. Konferansa katılım sağlayan herkese sektör hakkında değerli paylaşımlarda bulunan Ömer Bey’ e, organizasyonu gerçekleştiren Özlem hanım olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."  
KOCAELİ HABERİ

 PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz,  LC Waikiki E-Ticaret Ceo'su Ömer Barbaros Yiş'i Gebze Pelitli'de ki fabrikasının konferans salonunda ağırlayarak, sanayi ve iş dünyası temsilcileri ile buluşturdu..

 PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonu ile gerçekleştirilen bu buluşmaya çok sayda davetlinin yanısıra ocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba'da katılım sağlayarak Ömer Barabaros Yiş'i dinledi ve  PİMTAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz ile birlikte Yiş'e günün anlamına plaket takdimnde bulundu..

PİMTAŞ AŞ'nin bu etkinliğine davetli olarak katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Soba o anları sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"Bugün PİMTAŞ AŞ İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Kozankurt'un organizasyonuyla, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmak üzere Gebzemize gelen LC Waikiki E-Ticaret CEO'su ve yönetim kurulu üyesi Sn. Ömer Barbaros YİŞ’ in konferansındaydık.
Konferansa katılım sağlayan herkese sektör hakkında değerli paylaşımlarda bulunan Ömer Bey’ e, organizasyonu gerçekleştiren Özlem hanım olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.