‘Para sayma’ soruşturmasında Kaftancıoğlu ifade verdi: Onu yıpratmak istiyorlar

Siyaset 23.03.2024 - 07:37, Güncelleme: 23.03.2024 - 07:42
 

‘Para sayma’ soruşturmasında Kaftancıoğlu ifade verdi: Onu yıpratmak istiyorlar

KOCAELİ HABERİ
‘Para sayma’ soruşturmasında Kaftancıoğlu ifade verdi: Yıpratmak istiyorlar Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “para sayma” görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında “şüpheli” sıfatıyla ifade verdi. Kaftancıoğlu yaklaşık üç saat süren ifadenin ardından adliye önünde basın açıklaması yaptı. Kaftancıoğlu, önceki gece İstanbul’a geldiğinde ilk önce ayakkabı kutularını kontrol ettiğini söyleyerek “Ne mutlu ki hepsinin içinde ayakkabılar vardı” ifadelerini kullandı. Kaftancıoğlu, “‘Gayri meşru ve yasa dışı yollarla ortaya sunulan görüntülerle ilgili ilk ifadeye çağrılan ben olsaydım ifade vermeyi reddederdim’ diyerek ifadeye başladım” dedi. Seçime sekiz gün kaldığını hatırlatarak il binasının 2019’da İstanbul örgütünün büyük katkılarıyla satın alındığını belirten Kaftancıoğlu, “Seçimlere giderken partimizi yıpratmak için kullanılan aparattan başka bir şey değildir. Görünen o ki seçime kadar yargıyı da bu sürecin parçası yaparak sürdürecekleri bir süreçtir” şeklinde konuştu. EL ÇEKTİRİLME İDDİALARI  Kaftancıoğlu, süreçten el çektirildiği iddialarına verdiği yanıtta, “Böyle bir şey söz konusu değildir. Kaldı ki mal sahibinin avukatının buna dair ne fikri, ne de bilgisi olabilir” dedi. Görüntülerin Tuncay Yılmaz’a verildiği sorusuna Kaftancıoğlu, “Hiçbir bilgim yok, fikrim de yok. Hep söylentiler, söylenenler üzerinden” dedi.  kaynak:cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

‘Para sayma’ soruşturmasında Kaftancıoğlu ifade verdi: Yıpratmak istiyorlar Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “para sayma” görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında “şüpheli” sıfatıyla ifade verdi.

Kaftancıoğlu yaklaşık üç saat süren ifadenin ardından adliye önünde basın açıklaması yaptı. Kaftancıoğlu, önceki gece İstanbul’a geldiğinde ilk önce ayakkabı kutularını kontrol ettiğini söyleyerek “Ne mutlu ki hepsinin içinde ayakkabılar vardı” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, “‘Gayri meşru ve yasa dışı yollarla ortaya sunulan görüntülerle ilgili ilk ifadeye çağrılan ben olsaydım ifade vermeyi reddederdim’ diyerek ifadeye başladım” dedi. Seçime sekiz gün kaldığını hatırlatarak il binasının 2019’da İstanbul örgütünün büyük katkılarıyla satın alındığını belirten Kaftancıoğlu, “Seçimlere giderken partimizi yıpratmak için kullanılan aparattan başka bir şey değildir. Görünen o ki seçime kadar yargıyı da bu sürecin parçası yaparak sürdürecekleri bir süreçtir” şeklinde konuştu.

EL ÇEKTİRİLME İDDİALARI 
Kaftancıoğlu, süreçten el çektirildiği iddialarına verdiği yanıtta, “Böyle bir şey söz konusu değildir. Kaldı ki mal sahibinin avukatının buna dair ne fikri, ne de bilgisi olabilir” dedi. Görüntülerin Tuncay Yılmaz’a verildiği sorusuna Kaftancıoğlu, “Hiçbir bilgim yok, fikrim de yok. Hep söylentiler, söylenenler üzerinden” dedi. 
kaynak:cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.